De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Webversie Google Agenda krijgt herinnering-functie

Wouter Nijsen
6 april 2016, 9:00
1 min leestijd
Webversie Google Agenda krijgt herinnering-functie

Google heeft de webversie van Agenda voorzien van herinneringen. Hierdoor kun je todo`s of reminders instellen voor je afspraken. Reminder worden ook gesynchroniseerd naar de Android-app.

Lees verder na de advertentie.

Google Agenda  herinnering-functie

De herinnering-functie werd in december al toegevoegd aan de Android- en iOS-app en is nu ook beschikbaar in de webversie van Agenda. Je voegt een herinnering toe door in je agenda op een afspraak te klikken, in het menu op `Herinnering` te drukken en vervolgens informatie als de titel, datum en tijd in te voeren. Druk op ‘Opslaan’ en je reminder wordt direct aan Agenda toegevoegd. De functie is handig, omdat je reminders voortaan direct in Agenda kunt maken en geen aparte app meer nodig hebt.

Agenda herinnering-functie

Opgeslagen herinneringen blijven bewaard totdat je ze afvinkt. Heb je een reminder nog niet voltooid, dan verschijnt hij bovenaan je agenda totdat je dit wel hebt gedaan. Handig is dat herinneringen die je maakt in Inbox, Google Keep of de Google-app automatisch verschijnt in de webversie van Agenda. Ook worden ze  gesynchroniseerd over je mobiele apparaten, waardoor je altijd en overal toegang tot je taken. De reminders zijn overigens niet voor anderen te zien.

Als gezegd zijn de herinneringen niet nieuw. Naast de mobiele app van Agenda ondersteunt ook e-mail-app Inbox al een tijdje de reminders. De herinnering-functie wordt de komende weken voor iedereen beschikbaar. Via deze link check je of ‘ie voor jou al beschikbaar is.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu