Win één van de 100 HTC-telefoons op Goede Vrijdag
Redactie

HTC deelt 100 Android-telefoons uit op Goede Vrijdag. Op vrijdag 22 april verstopt het bedrijf 1000 paaseieren in het Olympisch Stadion Amsterdam. In 100 van deze eieren zit een krasvoucher voor een smartphone van HTC. Even krassen en je weet welke telefoon je wint: een Desire S, Incredible S, Desire Z of Wildfire! De actie start komende vrijdag om 11:30 uur. De deuren gaan al om 11:00 uur open, dus wees er op tijd bij.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Hoewel er 100 smartphones te winnen zijn, laat HTC in totaal 500 mensen toe in het stadion. Daarnaast kunnen deelnemers maximaal één toestel winnen. Kortom, een kans van één op vijf dat je iets wint. Heb je een smartphone gewonnen? Dan moet je de voucher ter plaatse inleveren. Je krijgt dan een toestel mee naar huis.

Op HTCtje.nl staat meer info over de actie. Uit de poll op die site blijkt dat de HTC Incredible S het favoriete toestel is, kort daarna gevolgd door de Desire S.

Bron: HTCtje.nl

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.