Sony introduceert Xperia E1: aantrekkelijke smartphone voor 149 euro

Redactie
14 januari 2014, 11:59
1 min leestijd
Sony introduceert Xperia E1: aantrekkelijke smartphone voor 149 euro
10_Xperia_E1_Purple_Front_Back.pnglow

Sony introduceert dinsdag de Xperia E1, een goedkope en aantrekkelijke smartphone met een prijskaartje van 149 euro. Het toestel is voorzien van een 4 inch-scherm met een wvga-resolutie (800 x 480 pixels), 1,2GHz dualcore-processor, 512MB werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte. De smartphone komt beschikbaar in het zwart, wit en paars, en heeft een flinke speaker aan de achterzijde.

Ook is een speciale Walkman-knop waanwezig waarmee direct de mooie muziek-app van de Xperia E1 kan worden opgestart. Je kunt schudden met het toestel om te shufflen en Sony biedt verschillende accessoires aan voor eenvoudige muziekbediening. De smartphone krijgt zijn energie van een accu van 1700 mAh.

Lees verder na de advertentie.

Xperia E1: op muziek gericht

De Xperia E1 is daarbij standaard voorzien van 30 dagen toegang tot Music Unlimited, waarmee de Walkman-app volgens Sony volledig kan worden benut. Ook is er een ClearAudio-modus aanwezig die de balans van de frequenties optimaliseert, en zorgt xLOUD ervoor dat muziek hard en zuiver klinkt.

“De Xperia E1 combineert het beste van de audiotechnologie van Sony met geweldige hardware,“ aldus Gelise Bouma, Marketing Manager Benelux Sony Mobile Communications. “Het is een nieuwe, op muziek gerichte smartphone binnen onze Xperia line-up.” Het toestel verschijnt nog in het voorjaar van 2014.

Lees meer over Sony

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia E1
Sony Xperia E1

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu