Samsung Galaxy Ace

Samsung Galaxy Ace: goedkope smartphone met matige specs

De Samsung Galaxy Ace is een Android-telefoon die zich kenmerkt door zijn lage prijs. Het toestel is al behoorlijk oud, dus van de specificaties moet je niet te veel  verwachten. Zo krijg je een 3,5 inch touchscreen met een resolutie van 480 bij 320 pixels. Door de 800MHz-processor is de Ace snel genoeg om simpele taken uit te voeren en  enkele apps te draaien.

Samsung heeft de standaard Android-versie voorzien van de TouchWiz-skin, zodat je extra mogelijkheden tot je beschikking krijgt.  De 5 megapixel-camera schiet redelijk scherpe plaatjes. Ook fijn is de ingebouwde navigatiefunctie, die werkt met de gps-ontvanger en Google Maps. Het toestel is met 113 gram erg licht en dus gemakkelijk  mee te nemen.

De Samsung Galaxy Ace in vogelvlucht

De Galaxy Ace werd in 2011 uitgebracht en is het eerste toestel uit de populaire budgetreeks van Samsung. De specificaties van het toestel zijn inmiddels behoorlijk verouderd. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Compact formaat en met 113 gram lekker licht
  • 3,5 inch-scherm met resolutie van 480 bij 320 pixels
  • 5 megapixel-camera aan de achterzijde, geen frontcamera aanwezig
  • Voorzien van een lage prijs

Meer over de Samsung Galaxy Ace

Samsung Galaxy Ace

Met de Galaxy Ace startte Samsung een nieuwe budgetreeks, die erg succesvol is geworden. De originele Ace is inmiddels behoorlijk verouderd, maar in de loop der jaren een aantal keer vervangen. Kenmerkend aan de Galaxy Ace is het compacte formaat en de lage prijs waarvoor je het toestel in huis haalt.

De goedkope smartphone werd oorspronkelijk met Android 2.2 (Froyo) geleverd, maar is naderhand ook geüpdatet naar Android 2.3 (Gingerbread). Ook beschikt het toestel over TouchWiz, de kleurrijke Android-schil van Samsung.

Het interne geheugen van 158MB is aan de beperkte kant, maar uit te breiden met een micro-sd-geheugenkaartje. Ideaal als je bijvoorbeeld veel muziek wilt gaan luisteren. Met de ingebouwde fm-radio zit  je overigens nooit zonder muziek.

→ Bekijk ook de beste aanbiedingen voor een Samsung Galaxy Ace met abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Ace

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu