Samsung Galaxy J1 Ace

1/3

Nieuws

Laatste update: 8 jaren geleden

Samsung Galaxy J1 Ace: betaalbaar toestel met KitKat

De Samsung Galaxy J1 Ace is een budgettoestel van Samsung dat sinds november 2015 beschikbaar is in Nederland. Het is een variant van de Galaxy J1 en beschikt over vrijwel dezelfde specificaties. Zo wordt de smartphone aangedreven door een 1,3GHz dualcore-processor met 512MB aan werkgeheugen en 4GB opslagruimte. Laatstgenoemde is aan de karige kant, maar wel met  een micro-sd-kaartje uitbreidbaar tot  maximaal 128GB. De Galaxy J1 Ace heeft verder een 5 en 2 megapixel-camera en een 4,3 inch-scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels.

Een fijne feature van de Samsung Galaxy J1 Ace is dat de smartphone standaard over 4G- en dualsim-ondersteuning beschikt. Hierdoor kun je het toestel met de snelste mobiele netwerken gebruiken en is er plaats voor twee simkaarten. De batterij heeft een capaciteit van 1800 mAh en staat garant voor een gesprekstijd van circa 10 uur.

De Samsung Galaxy J1 Ace in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy J1 Ace combineert een laag prijskaartje met redelijke vlotte specificaties. Ook is de smartphone voorzien van 4G- en dualsim-ondersteuning. Hieronder hebben we de belangrijkste features van het toestel op een rijtje gezet.

  • 4,3 inch-scherm met 800 bij 480 pixels
  • 4G-ondersteuning, plaats voor twee simkaarten
  • Draait op Android 4.4 (KitKat)
  • 1,3GHz dualcore-processor met 512MB RAM

Bestel de Galaxy J1 Ace bij Belsimpel

Meer over de Samsung Galaxy J1 Ace

Met afmetingen van 130,1 bij 67,6 bij 9,5 millimeter is de Samsung Galaxy J1 Ace niet het dunste toestel, maar wel lekker compact. Daarnaast is het toestel met een gewicht van 128 gram behoorlijk licht, zodat je `m gemakkelijk vasthoudt en in je broekzak stopt. Het scherm heeft een relatief lage resolutie van 800 bij 480 pixels, wat zorgt voor een pixeldichtheid van 217 ppi. Beelden ogen op het display nogal korrelig, maar dat is gezien de prijs niet zo gek.

Samsung Galaxy J1 Ace

De Samsung Galaxy J1 Ace draait uit de doos op Android 4.4 (KitKat), een al verouderde versie van Googles mobiele besturingssysteem. KitKat bevat echter de meeste basisfuncties en zal voor de meeste gebruikers prima  voldoen. Houd er wel rekening mee dat sommige applicaties niet op het toestel zullen draaien.

Foto`s maakt de Galaxy J1 Ace met een maximale resolutie van 5 megapixels. Geschoten kiekjes ogen niet bijzonder scherp, maar zijn prima voor op bijvoorbeeld Facebook of Instagram. De 2 megapixel-frontcamera is geschikt voor het maken van selfies en houden van videogesprekken met bijvoorbeeld de Skype-app.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy J1 Ace

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu