Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Samsung Galaxy Mega 6.3

Scherm
6.3 inch
Camera
8 megapixel

Samsung Galaxy Mega 6.3: dun toestel met enorm scherm

De Galaxy Mega 6.3 is, zoals de naam al doet vermoeden, een enorm grote telefoon. Het toestel heeft een 6,3 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. De Mega is vrij breed (167 mm) en lang (88 mm) maar met een dikte van 8 millimeter opvallend slank. Het gewicht is met 199 gram fors, maar dat hadden we ook niet anders verwacht bij een toestel met een 6,3 inch-scherm.

Onder de motorkap vinden we relatief bescheiden hardware. Zo wordt de Mega aangedreven door een 1,7GHz dualcore-processor en heeft hij 1,5GB aan werkgeheugen en 8GB aan uitbreidbare opslag. Verder is er een 1,9 megapixel-frontcamera aan boord en een 8 megapixel-camera aan de achterkant met een ledflitser en de mogelijkheid om hdr- en panoramafoto’s te schieten. Tot slot  heeft de Galaxy Mega 6.3 4G-ondersteuning en een flinke 3200 mAh-accu met een beltijd van circa 12 uur.

Pluspunten Galaxy Mega 6.3

  • Enorm groot scherm
  • Vlotte specificaties
  • Ondersteuning voor 4G

Minpunten Galaxy Mega 6.3

  • Relatief lage schermresolutie
  • Draait een oude Android-versie

Laatste berichten

Galaxy Mega 6.3 van Samsung vanaf 21 juni verkrijgbaar

Galaxy Mega 6.3 van Samsung vanaf 21 juni verkrijgbaar

1 min
Nieuws
De Galaxy Mega 6.3 ligt vanaf 21 juni in de Nederlandse winkels en is alvast te bestellen in enkele webshops in Nederland. Het Samsung-toestel is een grotere variant op de…

Download onze app

Download onze app