Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Samsung Galaxy S2

Scherm
4.3 inch
Camera
8 megapixel
Prijs

Samsung Galaxy S2: opvolger van de succesvolle Samsung Galaxy S

De Samsung Galaxy S2 is de opvolger van de mateloos populaire Galaxy S, maar nu met superdun ontwerp en supersnelle 1,2GHz dualcore-processor. De Samsung Galaxy S2 draait op Android 2.3 Gingerbread dat door Samsung is aangepast met de eigen TouchWiz-interface. Samsung heeft onder meer handige hubs en snelkoppelingen toegevoegd zodat je je favoriete programma`s sneller kunt openen.

De Samsung Galaxy S2 heeft een 8 megapixel-camera aan boord waarmee je full-hd-video kunt opnemen in 1080p met 30 frames per seconde. Video`s zijn op de Samsung Galaxy S2 te bekijken op het Super AMOLED Plus-scherm van 4.3 inch, waarmee kleuren echt tot leven lijken te komen. Het is een van de toptoestellen van 2011 en een van de telefoons waar je niet omheen kunt als je op zoek bent naar een nieuwe high-end Android-smartphone. Lees ook meer over het Samsung-vlaggenschip van 2015, de Samsung Galaxy S6.

Pluspunten Galaxy S2

  • Lekker compact en licht toestel
  • Voorzien van een prima camera
  • Beschikt over vlotte specificaties

Minpunten Galaxy S2

  • Matig scherm
  • Draait een oude Android-versie

Samsung Galaxy S2 prijzen en aanbiedingen

Bekijk hieronder de meest scherpe Samsung Galaxy S2 aanbiedingen van dit moment.

Laatste berichten

Antieke Samsung Galaxy S2 krijgt onofficiële Android 6.0-update

Antieke Samsung Galaxy S2 krijgt onofficiële Android 6.0-update

1 min
Nieuws
De Samsung Galaxy S2  is inmiddels vijf jaar oud en valt daardoor al lang niet meer binnen het update-programma van Samsung. Toch is het ontwikkelaars gelukt het toestel te voorzien van Android 6.0 Marshmallow.
‘Geen Android 4.2.2 voor Galaxy S2 meer’

‘Geen Android 4.2.2 voor Galaxy S2 meer’

1 min
Nieuws
De vorige versie van Android, 4.2.2, komt waarschijnlijk niet meer naar de Samsung Galaxy S2 toe. Aangezien de eerste Galaxy Note op vrijwel dezelfde hardware draait, is het aannemelijk dat…

Download onze app

Download onze app