Samsung Galaxy Tab A 7.0

Samsung Galaxy Tab A 7.0

1/3

Samsung Galaxy Tab A 7.0: betaalbare tablet als instapmodel

De Samsung Galaxy Tab A 7.0 is een degelijke tablet zonder fratsen, die uitermate geschikt is voor het kijken van films en video’s of het spelen van simpele games. Zo haal je voor een bodemprijsje een apparaat in huis dat voor honderden uren entertainment kan worden. Het is daarmee een goede tablet voor kinderen op de achterbank, of iedereen die een betaalbare Android-tablet zoekt in het algemeen.

Samsung mag ook wel de hofleverancier van de Android-tablets genoemd worden. Het bedrijf biedt tablets aan met allerlei formaten in verschillende prijsklassen. De Tab A 7.0 is het absolute instapmodel: compacter én goedkoper zul je het niet snel vinden. Wil je liever een groter scherm, dan kun je ook de Galaxy Tab A 9.7 overwegen.

De Samsung Galaxy Tab A 7.0 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

Deze tablet moet het vooral hebben van zijn prijs-kwaliteitverhouding, want echt indrukwekkend zijn de onderstaande Samsung Galaxy Tab A 7.0 specificaties. Het apparaat beschikt onder andere over een handzaam scherm, degelijke hardware om apps soepel te laten lopen en camera’s aan beide kanten.

  • 7 inch ips lcd-scherm met resolutie van 1280 bij 800 pixels
  • 5 megapixel-camera achterop, 2 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 5.1 Lollipop, met Samsung TouchWiz-interface
  • 1,3 GHz quadcore-processor, 1,5GB werkgeheugen
  • 8GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met geheugenkaart

Meer over de Samsung Galaxy Tab A 7.0

Hoewel de Galaxy Tab A 7.0 een klein prijsje heeft, heeft Samsung niet proberen te bezuinigen op het design. Een speciaal patroon op de achterkant zorgt voor extra grip, terwijl de zilveren rand het apparaat een stijlvolle touch geeft. Bovendien is deze tablet slechts 8,7 millimeter dik en weegt de Tab A 7.0 maar 283 gram – zo kun je hem makkelijk overal mee naartoe nemen.

Met zijn lage prijs is het de ideale tablet voor kinderen. Het apparaat beschikt zelfs over een speciale Kids Mode. Binnen deze afgeschermde modus kunnen kindveilige apps geplaatst worden. Stel bovendien de gebruikstijden in, om er zeker van te zijn dat je kinderen niet teveel spelen. Zo hou je het vermaak verantwoord.

Samsung Galaxy Tab A 7.0

Samsung Galaxy Tab A 7.0 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy Tab A 7.0 prijzen. Bekijk alle Samsung producten.

Alle Samsung producten

Lees verder na de advertentie.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's