De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Sony Xperia T

8
1/1

Nieuws

Laatste update: 11 jaren geleden

Sony Xperia T: Sony’s high-end topper uit 2012

De Xperia T is een van de betere smartphones van 2012. Dit relatief compacte toestel (129.4 bij  67.3 bij  9.4 mm) beschikt over een fraai 4,55 inch-scherm met een hd-resolutie. De schermresolutie bedraagt 1280 bij 720 pixels, wat neerkomt op 323 pixels per inch. Daarmee is het beeld zo scherp dat je afzonderlijke pixels niet kunt onderscheiden. Bovendien ligt er een laagje krasbestendig glas over het display en zorgt de Sony Mobile BRAVIA Engine voor een uitstekende kijkervaring.

Onder de motorkap is ook genoeg moois te vinden. De Xperia T wordt aangedreven door een 1,5GHz dualcore-processor en 1GB aan werkgeheugen. De opslagruimte is met 16GB meer dan voldoende voor de meeste gebruikers, al kun je er ook voor kiezen om een 32GB geheugenkaartje in te voeren.

Lees verder na de advertentie.

In totaal weegt deze Xperia-telefoon 139 gram en hij is beschikbaar in het zwart, wit en zilver. De 1850 mAh-accu staat garant voor een beltijd van 7 uur.

Werpen we een blik op de software, dan zien we dat de Xperia T uit de doos op Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) draait met de Timescape-skin van Sony. Deze brengt een aantal apps met zich mee, waaronder TrackID, McAfee Security en een office-app. De camera-app kent de nodige opties, zodat je de mogelijkheden van de 13 megapixel-camera optimaal kunt benutten.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Sony Xperia T

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu