Snel reageren in Google Hangouts doe je zo

Hangouts is Googles officiële online berichtendienst die multiplatform is en telefoongesprekken via voip ondersteunt. Snel reageren in een groepsgesprek is eveneens mogelijk via deze handige tip.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Hangouts is te downloaden voor Android, iOS en als browser-extensie. Met de dienst kun je met andere Google-contacten chatten, gifjes en andere media versturen en ook telefoon- en videogesprekken via voip voeren.

Hangouts reageren

hangouts-gijsBij een groepsgesprek wil je soms iets tegen één specifiek persoon zeggen om bijvoorbeeld ergens op te reageren, maar dat kun je eigenlijk alleen doen door de naam van diegene te typen. Hangouts heeft daar een handig trucje voor.

Door in een groepsgesprek een seconde op de avatar van een persoon te drukken, kun je heel gemakkelijk in Hangouts reageren op een persoon. Na het drukken verschijnt er ‘@ Naam’ in het tekstveld, waarna jij je bericht kunt typen. Hiermee heb je de mogelijkheid om snel op iemand te reageren, zoals hier in de afbeelding rechts te zien is.

Laatste Hangouts-nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.