De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Tip: zo check je je Netflix-kijkgeschiedenis op Android

Wouter Nijsen
24 mei 2016, 12:13
1 min leestijd
Tip: zo check je je Netflix-kijkgeschiedenis op Android

Heb je een film of tv-serie gekeken met  Netflix, maar weet je niet meer hoe deze heet, dan kun je je kijkgeschiedenis checken. Android Planet laat zien waar je deze optie vindt.

Lees verder na de advertentie.

Check je Netflix kijkgeschiedenis

netflix kijkgeschiedenis

Netflix houdt standaard een lijst bij  van alle films en tv-series die je met de dienst hebt gekeken. De lijst is handig wanneer je bijvoorbeeld een film wil aanraden aan een vriend, maar niet meer weet hoe `ie heet omdat je de film al een tijdje geleden gezien hebt. Via de Android-app kun je gemakkelijk checken wat je de afgelopen tijd hebt gekeken. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

  • Start de Netflix-app op je Android-toestel en open het hamburgermenu (drie streepjes linksboven);
  • Veeg naar beneden en kies voor `Account`;
  • Er wordt nu een webpagina in je browser geopend. Veeg opnieuw naar beneden totdat je `Kijkactiviteit` tegenkomt.

Afhankelijk van hoe lang je Netflix al gebruikt, krijg je een flinke lijst te zien met alles wat je de afgelopen tijd hebt gekeken. Je kunt een film of aflevering uit de lijst verwijderen door op het kruisje te drukken.

Dit zorgt er ook voor dat hij niet wordt meegenomen in de suggesties die Netflix doet voor nieuwe content die je kunt checken. Kun je een bepaalde film of tv-serie niet meer vinden in de lijst, dan kan het zijn dat je ‘m met een ander profiel hebt gekeken. Je wisselt van profiel door het menu van de Netflix-app te openen, op je naam te tikken, het betreffende profiel te selecteren en de stappen hierboven opnieuw te doorlopen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu