De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Tip: snel iets verwijderen uit je ‘Verder kijken’-lijst op Netflix

Colin Baak
15 februari 2022, 15:04
2 min leestijd
Tip: snel iets verwijderen uit je ‘Verder kijken’-lijst op Netflix

Soms valt een film of serie op Netflix tegen. Dan wil je hem niet meer tussen je ‘Verder kijken’-lijst zien staan. Lukt het je niet om hem eruit te krijgen? Dit is hoe je het voor elkaar krijgt.

Lees verder na de advertentie.

Netflix ‘Verder kijken’-lijst opschonen

Je kent het vast wel: je bent begonnen aan een film of serie op Netflix, maar het is toch niet wat je ervan verwacht had. Jammer, maar ondertussen blijft die titel wel staan in je ‘Verder kijken’-lijst. Gebeurt dat je een paar keer, dan wordt die lijst langer en langer, wat de overzichtelijkheid niet ten goede komt. Het opschonen van die lijst doe je inmiddels makkelijk via de app op je smartphone (of televisie) via onderstaande stappen.

  1. Ga naar de ‘Verder kijken’-lijst in de Netflix-app;

  2. Scrol naar de titel die je wil verwijderen;

  3. Klik op de drie puntjes rechts onderin;

  4. Kies voor de onderste optie ‘Uit rij verwijderen’.

Netflix - uit verderkijken-lijst verwijderen

Vind je het toch fijner werken achter een pc, check dan ook hoe je je Netflix-kijklijst opschoont via de computer. Heb je per ongeluk iets uit je kijklijst verwijderd, dan kun je dan niet meer handmatig terugzetten. Kwestie van de films, aflevering of documentaire dus weer opnieuw starten, zodat die in de Verder kijken-lijst verschijnt.

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

Heb je een slimme televisie, dan is het misschien ook al mogelijk om iets te verwijderen uit de lijst. Pak dus even je afstandsbediening erbij en open Netflix. Ga naar de lijst van series en films die je bent begonnen, maar toch niet al te leuk vindt. Klik iets aan wat je uit de Verderkijken-lijst wil verwijderen en selecteer de optie: ‘Verwijder uit verderkijken’.

Netflix - uit verderkijken-lijst verwijderen

Meer over Netflix

Onlangs kwam Netflix met een nieuwe shuffle-functie, waardoor het mogelijk is Netflix jouw filmkeuze te laten bepalen. Heb je problemen met Netflix, check dan: Werkt Netflix niet? Met deze vijf tips kijk je snel weer verder en bekijk ook onze uitgebreide Netflix-gids, waardoor je direct op de hoogte bent van alle mogelijkheden van de dienst.

Lees meer recent nieuws over Netflix op Android Planet:

Je leest een artikel dat eerder op onze website is verschenen. We hebben de informatie bijgewerkt en het artikel opnieuw gepubliceerd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu