De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Tip: snel iets verwijderen uit je ‘Verder kijken’-lijst op Netflix

Colin Baak
19 mei 2023, 14:55
1 min leestijd
Tip: snel iets verwijderen uit je ‘Verder kijken’-lijst op Netflix

Soms valt een film of serie op Netflix tegen. Dan wil je ‘m ook niet meer tussen je ‘Verder kijken’-lijst hebben staan. Wil je weten hoe je de lijst makkelijk opschoont? Lees dan deze tip.

Lees verder na de advertentie.

Netflix ‘Verder kijken’-lijst opschonen

Je kent het vast wel: je bent begonnen aan een film of serie op Netflix, maar het is toch niet wat je ervan had verwacht. Jammer, maar ondertussen blijft die titel wel staan in je ‘Verder kijken’-lijst. Gebeurt dat je een paar keer, dan wordt die lijst langer en langer, wat de overzichtelijkheid niet ten goede komt. Het opschonen van de lijst doe je makkelijk via de app op je smartphone (of televisie). Volg simpelweg de stappen hieronder.

  1. Ga naar de ‘Verder kijken’-lijst in de Netflix-app;

  2. Scrol naar de titel die je wil verwijderen;

  3. Klik op de drie puntjes rechts onderin;

  4. Kies voor de onderste optie ‘Uit rij verwijderen’.

Netflix - verderkijken

Vind je het toch fijner werken achter een pc, check dan ook hoe je je Netflix-kijklijst opschoont via de computer. Heb je per ongeluk iets uit je kijklijst verwijderd, dan kun je dit helaas niet meer ongedaan maken. Je dient dan de film, aflevering of documentaire opnieuw te starten, zodat die in de Verder kijken-lijst verschijnt.

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

Heb je een smart-tv, dan is het ook mogelijk om iets te verwijderen uit de lijst. Pak je afstandsbediening erbij en open Netflix. Ga naar de lijst van series en films die je bent begonnen, maar toch niet leuk genoeg vindt. Klik iets aan wat je uit de Verderkijken-lijst wil verwijderen en selecteer de optie: ‘Verwijder uit verderkijken’.

Netflix - uit verderkijken-lijst verwijderen

Lees meer over Netflix op Android Planet:

Je leest een artikel dat eerder op onze website is verschenen. We hebben de informatie bijgewerkt en het artikel opnieuw gepubliceerd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu