Video: dit willen we van de nieuwe Chromecast zien

Wouter Nijsen
5 november 2021, 14:57
1 min leestijd
YouTube video player

De Chromecast is een hele goede streaminggadget, maar er is zeker nog ruimte voor verbetering. Daarom hebben we een wensenlijst gemaakt: dit willen we van de nieuwe Chromecast zien.

Lees verder na de advertentie.

Wensenlijst voor de Chromecast

Met de Chromecast met Google TV bracht Google eind vorig jaar zijn nieuwste streamingddongle uit. Het apparaatje heeft veel meer te bieden dan de ‘gewone’ Chromecast, die je simpelweg op je televisie aansluit om via je smartphone beelden te kunnen streamen. Dankzij Google TV heeft de nieuwere Chromecast een eigen besturingssysteem, afstandsbediening en nog veel meer.

Wensenlijst: dit willen we van de nieuwe Chromecast zien

Hoewel we niet zeker weten of Google aan een nieuwe Chromecast werkt, zijn er wel een aantal dingen die het bedrijf wat ons betreft kan verbeteren. In de video van de week, die je hierboven ziet, bespreken we onze wensen met je. Zo kijken we naar Google TV, maar ook naar kleinere, praktische aanpassingen die doorgevoerd kunnen worden.

Op zoek naar meer over de hdmi-dongle? Lees dan ook de Chromecast met Google TV review of check de bijhorende video. Ondanks dat het apparaatje niet in Nederland is uitgebracht, is ‘ie bij veel Nederlandse webwinkels te vinden. Ziggo verkoopt de Chromecast sinds kort ook.

Meer van Android Planet op YouTube

Wist je dat we elke week een nieuwe video publiceren? Abonneer je daarom ook even op het YouTube-kanaal van Android Planet, want zo mis je er geen eentje. Naast handige tip- en uitlegvideo’s, verschijnen daar natuurlijk ook regelmatig reviewvideo’s van de nieuwste smartphones. Heb jij een idee voor een nieuwe video? Laat het even weten in onderstaande reacties of mails ons via redactie@androidplanet.nl.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu