Video van de week: Google Assistent werkt niet? 4 mogelijke oplossingen

Wouter Nijsen
15 januari 2021, 13:33
1 min leestijd

Wil je de Google Assistent activeren, maar lukt het niet? Of geeft het digitale hulpje ineens geen gehoor? Probeer dan deze oplossingen eens om de Google Assistent weer te laten werken!

Lees verder na de advertentie.

Video: de Google Assistent werkt niet

Je hebt vast eens de Google Assistent gebruikt, het slimme hulpje dat informatie voor je kan opzoeken, je Nest-apparaten aanstuurt en wekkers voor je instelt. Maar het kan natuurlijk zijn dat de Assistent niet meewerkt of helemaal niet naar je stemcommando’s luistert. Dan is het goed om de tips in onze nieuwste video eens te proberen: grote kans dat de Google Assistent dan gewoon weer goed functioneert.

Google Assistent werkt niet: 4 mogelijke oplossingen voor je probleem

Zo is het slim om eerst even je Android-apparaat opnieuw op te starten, maar het kan ook zijn dat de Assistent niet werkt omdat je niet de juiste taal hebt ingesteld. In de video vertellen we je precies wat je moet doen en waar je op moet letten. Op zoek naar meer informatie? Check dan ook onze geschreven tip hieronder.

Werkt je Google Assistent niet? Zo krijg je de stemhulp weer aan de praat

Volg ons op YouTube

We plaatsen wekelijks een nieuwe video op ons YouTube-kanaal. De ene keer geven we aan waarom je een telefoon wel of niet moet kopen in een review, maar ook delen we regelmatig tips om meer uit je Android-apparaten te halen. Ook staan we zo nu en dan stil bij grotere thema’s en leggen we bijvoorbeeld uit hoe 5G nou precies werkt.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe filmpjes. Vergeet ook geen duimpje omhoog te geven, want daarmee help je ons enorm. Bedankt voor het kijken!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu