De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Laatste kans: win een Google Nest Hub

Redactie
18 juni 2019, 15:57
2 min leestijd

Je maakt nog maar heel even kans op een gratis Google Nest Hub! Wil je de stemgestuurde speaker winnen, check dan snel hoe je meedoet.

Lees verder na de advertentie.

Google Nest Hub winnen? Dat doe je zo

De Nest Hub is een handig hulpje voor in je woonkamer, keuken, of slaapkamer. Het is een scherm en speaker met ingebouwde Google Assistent. Daardoor kun je op elk moment roepen om vragen te stellen, apparaten in huis aan te sturen of om muziek aan te zetten.

In de Verenigde Staten is het apparaat sinds eind vorig jaar verkrijgbaar als de Google Home Hub, in Nederland kunnen we sinds vorige maand aan de slag met de ‘Google Nest Hub’. Op de naam na zijn het identieke apparaten. Normaal betaal je 129 euro voor dit slimme scherm, maar Android Planet geeft er eentje weg! Ontdek in onderstaande video hoe jij kans maakt op een gratis Google Nest Hub.

Meedoen aan de prijsvraag kan nog maar tot en met donderdag 20 juni. Daarna nemen we zo snel mogelijk contact op met de winnaar. In de video leggen we je precies uit wat je moet doen om kans te maken. Vergeet je niet te abonneren op het YouTube-kanaal van Android Planet. Geef je ons een like, dan kunnen we meer toffe winacties organiseren in de toekomst.

Wat kun je met de Google Nest Hub?

In de video bespreken we ook nog de vijf tofste functies van de Nederlandse Google Nest Hub. Onze favoriet: opstaan met Google. Door ‘OK Google, goedemorgen!’ te zeggen krijg je in een paar minuten een update, met alles wat je moet weten voor die dag. De Nest Hub laat je het weer zien, vertelt je over eventuele files op weg naar werk en neemt je agenda met je door. Hij is net wat fijner dan de Google Home en Home Mini, die geen scherm hebben.

Ook in de keuken is de Nest Hub handig. Het apparaat kan namelijk ingezet worden als interactief kookboek. Vraag om een recept voor pasta en de Nest Hub laat je er gelijk een paar zien. Je kunt zelfs vragen om een recept met spullen die je nog in huis hebt. Bijvoorbeeld, “Geef me een recept met tomaat en kaas” en de Nest Hub zoekt wat voor je op. De verschillende stappen worden stap-voor-stap voorgelezen. Je kunt roepen om een stap te herhalen, zodat je het scherm niet hoeft aan te raken.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's