De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Videoreview: Google Nest Hub is handig hulpje voor in huis mét scherm

Thomas Haenen
8 mei 2019, 15:01
2 min leestijd

We zijn nog maar net gewend aan de Google Home, of er komt al een nieuw model aan. Eind deze maand verschijnt de Google Nest Hub in Nederland, vol met handige nieuwe features. Welke? Dat zie je in onze videoreview.

Lees verder na de advertentie.

Check onze Google Nest Hub videoreview

De Google Nest Hub heeft een opmerkelijk ontwerp: op het eerste gezicht is het een speaker met een tabletscherm erop geplakt. Toch raak je al snel aan het slimme apparaat gewend. Je kunt er muziek op luisteren, het laatste nieuws op checken en recepten laten voorlezen. Daardoor verdient ‘ie al snel een vast, prominent plekje in huis.

Het slimme scherm verscheen eind vorig jaar al in de Verenigde Staten, destijds onder de naam Google Home Hub. Android Planet haalde het apparaat toen al in huis, en nam onderstaande video op. Deze week maakte Google bekend dat de speaker naar Nederland komt, maar wel met een nieuwe naam. Vanaf 28 mei kun je de Google Nest Hub kopen in Nederland. Het is hetzelfde apparaat als voorheen, alleen de naam is gewijzigd.

Wil je meer weten, lees dan ook onze eerste indruk van de Google Nest Hub. “Van het vriendelijke ontwerp tot de overzichtelijke interface: alles oogt uitnodigend. Voor recepten, muziek en nieuwsvideo’s is het nu al een uitstekende gadget.” In aanloop naar de Nederlandse release kun je binnenkort een volledige Google Nest Hub review verwachten. Met onze video ontdek je nu vast de belangrijkste features.

Google Nest Hub in Nederland

De Nest Hub heeft in Nederland een adviesprijs van 129 euro. Dit is een stuk goedkoper dan het originele prijskaartje. Het slimme scherm is hier vanaf 28 mei te koop, de voorverkoop start al vandaag, 8 mei.

De Nest Hub is meerdere apparaten in één. Zo kun je de tablet gebruiken als keukenhulpje, muziekspeler of als luxe fotolijstje. Het vriendelijk ogende apparaat heeft een homescreen met verschillende kaartjes gevuld met informatie en content. Zo kun je direct door de populairste video’s van YouTube scrollen, brekende nieuwsverhalen checken of afspeellijsten op Spotify aanzetten.

Op het YouTube-kanaal van Android Planet vind je reviews van de nieuwste smartphones, tips voor je toestel en verslag van alle grote evenementen. Abonneer je nu op, en blijf op de hoogte van onze video’s.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu