Wiko View 2 Go

Wiko View 2 Go: Grote accu voor een kleine prijs

De View 2 Go is een budgetsmartphone van Wiko, een Franse telefoonmaker. Het toestel lijkt qua ontwerp en specificaties veel op de iets duurdere View 2 Plus. Beide toestellen gebruiken dezelfde Android-versie en hebben een groot scherm. De verschillen zitten in de hardware, want de Go-versie heeft iets minder krachtige specificaties.

De Wiko View 2 Go in vogelvlucht

De View 2 Plus is een vriendelijk geprijsde smartphone, maar wel met de belangrijkste features. Hieronder hebben we de belangrijkste specificaties van het toestel voor je op een rijtje gezet.

Lees verder na de advertentie.

  • 5,9 inch lcd-scherm met resolutie van 1512 bij 720 pixels
  • 12 megapixel-camera aan de achterkant, 5 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 8.1 (Oreo), met lichte aanpassingen door Wiko
  • 1,4GHz octacore-processor met 3GB RAM
  • 32GB aan uitbreidbare opslagruimte
  • Heeft een kunststof behuizing

Meer over de Wiko View 2 Go

De View 2 Go is vooral interessant vanwege zijn grote accu van 4000 mAh. In combinatie met de minder veeleisende hardware en het grote hd-scherm moet de batterij anderhalf tot twee dagen meegaan. Op het grote 5,93 inch display worden je Netflix-video’s en games mooi weergegeven. Net als andere Wiko-toestellen ondersteunt de View 2 Go dual-sim, zodat je twee simkaarten in het toestel kan stoppen. Handig als je tegelijkertijd bereikbaar wil zijn op werk- en privénummers.

Wiko View 2 Go

Het opslaggeheugen van de View 2 Plus is met 32GB lekker ruim. Heb je nog niet genoeg ruimte voor je foto’s, films en apps? Dan kan je een micro-sd-kaartje in het toestel stoppen voor extra geheugen.

De View 2 Go draait op Android 8.1 (Oreo), met wat lichte aanpassingen door Wiko zelf. De wijzigingen zijn niet storend en gaan vooral over wat extra Wiko-apps. De software oogt en werkt grotendeels als de standaard Android-versie. Hoe vaak en hoelang de Wiko View 2 Go software-updates krijgt, is onduidelijk. De fabrikant streeft ernaar om minimaal één keer in de drie maanden een veiligheidsupdate uit te brengen, maar zegt niets over grote Android-updates.

Als je een smartphone zoekt met een duidelijk updatebeleid, kan je beter een toestel met Android One-software kiezen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Wiko View 2 Go

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu