De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Alcatel One Touch Idol Alpha

1/4

Alcatel One Touch Idol Alpha: dun en mooi vormgegeven

De Alcatel One Touch Idol Alpha is een fraai vormgegeven midrange smartphone die in maart 2014 werd geïntroduceerd in Nederland. Het toestel is met 8 millimeter enorm dun en weegt ook nog eens ontzettend weinig (126 gram). Daardoor kun je het toestel gemakkelijk meenemen, ondanks de bovengemiddelde grootte van het scherm,

De Idol Alpha beschikt namelijk over een 4,7 inch-display met een hd-resolutie van 1280 bij 720 pixels. Daardoor komen foto’s, video’s en games perfect tot hun recht. Bovendien maakt het toestel gebruik van een ips-paneel, waardoor de kleurreproductie en kijkenhoeken prima zijn.

Lees verder na de advertentie.

De Alcatel One Touch Idol Alpha in vogelvlucht

De Alcatel One Touch Idol Alpha biedt veel waar voor zijn geld en de laatste apps en games zijn probleemloos te gebruiken. Hieronder hebben we de belangrijkste features van het toestel op een rijtje gezet.

  • Groot 4,7 inch-scherm met 720p-resolutie en goede kijkhoeken
  • Vlotte 1,2GHz quadcore-processor en 1GB aan werkgeheugen
  • 16GB opslag voor apps en media, uitbreidbaar met een geheugenkaartje
  • 13 megapixel-camera aan de achterzijde, 1,3 megapixel-frontcamera

Meer over de Alcatel One Touch Idol Alpha

Alcatel One Touch Idol Alpha

De Alcatel One Touch Idol Alpha is prima voorzien qua hardware. Een 1,2GHz quadcore-processor zorgt er – samen met de 1GB aan werkgeheugen – voor dat Android 4.2 Jelly Bean soepel loopt. Ook is er 16GB aan uitbreidbare opslag aanwezig voor je favoriete apps en media. Voor de meeste gebruikers moet dat voldoende zijn.

Foto’s schiet de betaalbare smartphone met een 13 megapixel-camera aan de achterzijde en een 1,3 megapixel-camera aan de voorzijde. Van laatstgenoemde moet je geen wonderen verwachten, maar voor het schieten van selfies en het voeren van videogesprekken voldoet hij prima. Tot slot is het goed om te weten dat de Alcatel One Touch Idol Alpha overweg kan met 3G, wifi en bluetooth, maar dat er geen 4G-ondersteuning aanwezig is. De accu heeft een capaciteit van 2000 mAh en staat garant voor een standby-tijd van 720 uur.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Alcatel One Touch Idol Alpha

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu