Alcatel One Touch Pop C5

1/4

Alcatel One Touch Pop C5: groot scherm, kleine prijs

De Alcatel One Touch Pop C5 is een budgetsmartphone met een relatief groot 4,5 inch-scherm en redelijk vlotte hardware. De schermresolutie bedraagt 854 bij 480 pixels en is daarmee voldoende  voor een goedkope telefoon van dit formaat. De C5 draait standaard op Android 4.2 (Jelly Bean) en wordt aangedreven door een 1,3GHz dualcore-processor. Verder is er 512MB aan werkgeheugen aan boord, wat ervoor zorgt dat de meeste apps en games vloeiend draaien.

Voor de opslag van apps, muziek en foto’s is er 4GB aan boord. Dat is niet enorm veel, maar je kunt het geheugen eventueel uitbreiden met een micro-sd-kaartje. De 1800 mAh-accu voorziet de Pop C5 zo’n anderhalve dag van stroom, al hangt dit samen met hoeveel je het toestel gebruikt. Lees ook over de opvolger van dit toestel, de Alcatel One Touch Pop C7. Tevens is er een kleiner broertje beschikbaar, de Alcatel One Touch Pop C3.

Lees verder na de advertentie.

De Alcatel One Touch Pop C5 in vogelvlucht

De Alcatel One Touch Pop C5 combineert een lage prijs met een redelijk groot scherm. Daarnaast beschikt het toestel over bescheiden specificaties. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 4,5 inch-scherm met 854 bij 480 pixels
  • Draait standaard op Android 4.2 (Jelly Bean)
  • Vlotte 1,3GHz dualcore-processor met 512MB werkgeheugen
  • Verwisselbare 1800 mAh-accu voorziet het toestel van energie

Meer over de Alcatel One Touch Pop C5

Alcatel One Touch Pop C5

De meeste Alcatel-toestellen hebben een aantrekkelijk prijskaartje, en ook bij de One Touch Pop C5 (circa 70 euro) is dat het geval. Daarnaast  heeft het toestel een fraai 4,5 inch-scherm, al valt de resolutie (854 bij 480 pixels) wat tegen. Toch is het display prima geschikt voor het bekijken van filmpjes en spelen van games. Wees je er wel van bewust dat grafisch intensieve spelletje niet vloeiend draaien op de C5. Het toestel is daar simpelweg niet krachtig genoeg voor.

Verder zijn er twee camera’s aanwezig. De vga-frontcamera is te gebruiken om te videobellen via Skype of Hangouts. Het meeste zul je echter gebruikmaken van de 5 megapixel-camera aan de achterkant. Deze produceert geen enorm indrukwekkende plaatjes en filmpjes, maar voor kiekjes voor social media voldoet hij prima. Ook is de camera  voorzien van enkele handige functies, zoals geotagging, digitale beeldstabilisatie en gezichtsherkenning.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Alcatel One Touch Pop C5

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu