De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Alcatel U5

Alcatel U5: Android-instapmodel zonder fratsen

De Alcatel U5 is een robuuste Android-smartphone zonder fratsen. Het wordt door de fabrikant een ideale ‘eerste smartphone’ genoemd, met alle belangrijke features zonder dat er iets in de weg zit. De adviesprijs is dan ook lekker laag: je haalt deze U5 voor nauwelijks honderd euro in huis. Dan ben je gelijk van alle gemakken voorzien!

Alcatel heeft uitgebreide ervaring met het maken van goede, goedkope smartphones. De fabrikant levert regelmatig toestellen af die uitstekend dienen als instapmodel. Ben je bereid om iets meer te betalen, dan kun je ook de Alcatel A5 LED overwegen. Dit toestel biedt niet alleen krachtigere hardware, maar ook een unieke achterkant met led-lampjes.

De Alcatel U5 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De nieuwste hardware of indrukwekkende specificaties zul je bij dit toestel echt niet vinden. Dat hoeft ook niet: met de relatief lage adviesprijs als bij de U5 reken je op degelijkheid, en die zul je krijgen ook.

  • 5 inch-scherm met resolutie van 854 bij 480 pixels
  • 5 megapixel-camera achterop, 2 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow
  • 1,1 GHz-processor met vier cores, 1GB werkgeheugen
  • 8GB opslagruimte, uitbreidbaar met microsd-geheugenkaart

Meer over de Alcatel U5

De Alcatel U5 is de ideale smartphone om Android mee te ontdekken. Met dit toestel heb je namelijk toegang tot de meer dan 1 miljoen apps die in de Play Store te vinden zijn. Van WhatsApp tot Google Maps, en van YouTube tot Facebook: de U5 kan het allemaal. De software is gebruiksvriendelijk én zeer volledig.

Bovendien beschikt de U5 over voldoende kracht om die apps soepel te laten lopen. Er is zelfs mobiel internet via 4G aanwezig: zo heb je overal in Nederland toegang tot razendsnelle downloads én uploads. Netflix streamen in de trein, of grote bestanden downloaden onderweg is allemaal geen probleem.

Achterop vinden we een 5 megapixel-camera, voorop een 2 megapixel-camera voor selfies. Dat is in alle eerlijkheid verre van indrukwekkend. De foto’s die je maakt zullen niet heel detailrijk zijn, en vermoedelijk ook niet heel scherp. Zoek je een toestel met een goede camera, dan kun je beter nog even doorsparen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Alcatel U5

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu