Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Alcatel A5 LED

Alcatel A5 LED: budgetsmartphone met flitsende achterkant

De Alcatel A5 LED lijkt op het eerste gezicht een onopvallende goedkope smartphone, maar heeft een unieke truc achter de hand. Het toestel beschikt namelijk over een achterkant die bestaat uit een groot aantal led-lampjes die in aanpasbare patronen kunnen knipperen. Groen licht bij een WhatsApp-berichtje, rood als je schoonmoeder belt: het kan allemaal.

Als die gimmick niets voor je is, dan heeft de A5 LED ook nog genoeg in huis om als degelijk instapmodel te dienen. Het grote scherm, de krachtige hardware en het degelijke design zijn alles wat je nodig hebt voor een aangename ervaring met je smartphone. Bij Alcatel zijn ze namelijk experts op het gebied van prijs-kwaliteitsverhouding!

De Alcatel A5 LED in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

Hoewel het toestel het vooral van zijn opvallende achterkant moet hebben, heeft Alcatel je nog meer te bieden. Een overzicht van de degelijke A5 LED hardware vind je hieronder.

  • 5,2 inch-scherm met resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • 8 megapixel-camera achterop, 5 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow
  • 1,3 GHz processor met acht cores, 2GB werkgeheugen
  • 16GB opslagruimte, uitbreidbaar met geheugenkaart

Meer over de Alcatel A5 LED

De achterkant van de Alcatel A5 LED zit vol met tientallen kleine led-lampjes, die verbonden zijn met de rest van de smartphone. Zo kun je allerlei patronen en lichtshows instellen en koppelen aan notificaties. Bij een bericht op Facebook kan er bijvoorbeeld een blauw F getoond worden op de achterkant. De cover reageert zelfs op je muziek: speel een nummer af en je krijgt een complete lichtshow te zien.

Helaas maakt deze unieke cover het toestel wel een stukje zwaarder en dikker. Ook heeft het invloed op de accuduur. Volgens Alcatel valt dat effect reuze mee, maar helemaal energiezuinig is het natuurlijk niet. Deze gimmick moet je maar net aanspreken. Gelukkig krijg je ook een neutrale cover zónder lampjes meegeleverd, mocht je het toch wat simpeler willen houden.

Neem je die led-cover weg, dan hou je nog altijd een heel degelijk toestel over. Het grote 5,2 inch-scherm laat je optimaal genieten van films en games, terwijl de 16GB opslagruimte meer dan genoeg is om veel foto’s en apps op je toestel te zetten.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Alcatel A5 LED

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu