Update Android Planet-app 1.2: dit is er allemaal nieuw

Wouter Nijsen
2 augustus 2017, 17:04
2 min leestijd
Update Android Planet-app 1.2: dit is er allemaal nieuw

Je hebt het misschien al gemerkt, maar de Android Planet-app heeft een update gekregen! Benieuwd wat er is verbeterd? Lees dan verder.

App opslaan op micro-sd-kaartje

Sinds een aantal dagen vind je versie 1.2 van de Android Planet-app in de Play Store. Na jullie feedback hebben we een aantal interessante features toegevoegd, te beginnen met ondersteuning voor micro-sd-geheugenkaartjes.

Wil je de Android Planet-app van het interne geheugen van je telefoon verplaatsen naar een micro-sd-kaartje, dan is dat vanaf nu mogelijk. Handig voor als je krap zit qua opslagruimte, maar de app wel probleemloos wil blijven gebruiken.

Deals-categorie

Daarnaast vind je voortaan de categorie ‘Deals’ in de app, die je ook terugvindt op de mobiele (en desktop) versie van Android Planet. In deze categorie lichten we regelmatig de beste deals voor nieuwe Android-smartphones uit, zodat je in één oogopslag de beste aanbiedingen ziet. Een tip: wil je direct naar de Deals-categorie, gebruik dan het hamburgermenu of ga vanaf het homescherm bovenin helemaal naar rechts.

Verbeterde zoekfunctie en meer

Verder hebben we diverse kleinere verbeteringen doorgevoerd. Zo is de zoekfunctie een stuk slimmer en worden zoekresultaten overzichtelijker gepresenteerd. Bovendien kun je de terugknop van je Android-toestel nu gewoon gebruiken om terug te gaan naar de vorige pagina in de app, of je drukt twee keer op de knop om de app af te sluiten.

Ondertussen werken we alweer hard aan de volgende versie van de Android Planet-app. Deze update introduceert onder meer de optie om de toestelpagina’s direct in de app te bekijken, en we maken het mogelijk om op artikelen te reageren. Tot slot willen we je bedanken voor het huidige succes van de app. Ook hopen we uiteraard dat je de app met veel plezier blijft gebruiken. Heb je op- of aanmerkingen voor de app? Laat het ons dan vooral weten in de comments onder dit artikel!

Download de Android Planet-app

Heb je de Android Planet-app nog niet geïnstalleerd, dan vind je ‘m via onderstaande link in de Play Store. De applicatie is (en blijft) helemaal gratis en werkt op alle apparaten met Android 4.0.3 of hoger.

Download de Android Planet-app in Google Play (gratis)

Tevreden met de app? Laat van je horen met een positieve review in de Play Store!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu