Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Appear.in maakt videobellen met je vrienden nog makkelijker

Wouter Nijsen
9 juni 2015, 13:25
2 min leestijd
Appear.in maakt videobellen met je vrienden nog makkelijker

Met Appear.in voor Android bel je nog gemakkelijk en sneller via video naar je vrienden of familie. De app is tevens als normale chat-app te gebruiken  en tof door de afwezigheid van een registratiesysteem.

Lees verder na de advertentie.

Videobellen met Appear.in

Appear.in was al een tijdje te vinden voor iOS, maar is nu ook verschenen voor Android en daarnaast flink verbeterd. Appear.in is een app waarmee je gemakkelijk videobelt naar je vrienden of familie. Nu is dat niet zo uniek, want er zijn immers honderden soortgelijke apps in Google Play te vinden, maar de aanpak van de applicatie is iets anders.

Met de applicatie kun je met maximaal acht personen in een groepsgesprek videobellen. Heb je geen behoefte om je gezicht te laten zien, dan kun je de Appear.in ook als standaard chat-app gebruiken.

Het toffe van Appear.in is dat je je niet hoeft te registreren om de app te gebruiken. Je dient simpelweg een chat aan te maken, waarna automatisch een link wordt gegenereerd, die je dan direct naar anderen kunt sturen. Zij dienen vervolgens alleen op de link te klikken om aan het gesprek deel te nemen. De app is dus erg handig wanneer je snel even een groepsgesprek wilt starten, al zijn daar natuurlijk ook alternatieven voor.

Daarnaast is het erg handig dat Appear.in ook met iOS-apparaten en via het web werkt. Bij laatstegenoemde is er ondersteuning voor de meest populaire browsers, zoals Chrome en Firefox. Het is dus geen vereiste  dat diegene waarmee je wilt bellen ook de Android-app  gebruikt.

Appear.in voor Android downloaden

Appear.in is dus een fijne chat-app die erg gebruiksvriendelijk is. Via de link hieronder is de applicatie gratis te downloaden. Voor de installatie heb je Android 4.0.3 of hoger en 7,7MB aan vrije opslagruimte nodig.

Download Appear.in in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu