De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Appie voor Android: boodschappen inspreken en boodschappenwijsjes

Redactie
23 maart 2011, 15:01
1 min leestijd

De boodschappenapplicatie Appie van Albert Heijn heeft vandaag een kleine update gekregen naar versie 2.1. In feite is er maar één nieuwe functie toegevoegd, maar wel eentje die erg goed van pas kan komen. Je kunt nu namelijk je boodschappen inspreken. Het wordt daardoor nog makkelijker om een boodschappenlijstje te maken, als je in de auto of op de fiets zit. Appie is een service van Albert Heijn, die begonnen is als mobiele app, maar ondertussen ook invloed heeft gehad op de manier waarop de website van AH zelf is ingericht.

In de app vind je een boodschappenlijst met barcodescanner, een lijst met eerdere aankopen, Bonusaanbiedingen, nieuwe producten en recepten. Je kunt de boodschappenlijst synchroniseren tussen ah.nl/appie en je mobiele telefoon (iPhone of Android). Met de app kun je ook winkels met bijbehorende openingstijden vinden.

Lees verder na de advertentie.

Ook deze keer heeft Albert Heijn een aantal grapjes in de app verstopt, met de naam Boodschappenwijsjes. Dit zijn audities van producten met een muzikale naam. Je vindt een wijsje door met Spraakherkenning in Appie het juiste product op je lijstje te zetten. Er zitten vier grappies in Appie verstopt. Heb je ze allevier gevonden, dan kun je op Appie op ah.nl een toegift zien en kans maken op een iPad 2 als je zelf een boodschappenwijsje verzint. Op twitter geeft @grappievanappie tips waar je de Boodschappenwijsjes kunt vinden. Heb je een wijsje gevonden, dan kun je een hint geven aan je vrienden via Twitter, Facebook of Hyves, waar ze zelf een wijsje kunnen vinden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu