De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Beoordeel alles in je leven met Jotly

Redactie
30 januari 2012, 17:00
1 min leestijd
Beoordeel alles in je leven met Jotly
Beoordeel alles in je leven met Jotly

Een paar maanden geleden verscheen er een filmpje online met daarin de app Jotly waarin je alles in je leven kon beoordelen. Het filmpje was bedoeld als grap, maar inmiddels is de app echt verschenen. Je kan het zo gek niet verzinnen of je kan het beoordelen. Enkele voorbeelden van beoordeelde dingen zijn boven water blijven, de hond, het uitzicht van een appartement en een toetsenbord. Jotly omschrijft zichzelf als de app die alle andere beoordelingsapps overbodig moet maken, misschien iets te hoog gegrepen, maar wel ambitieus.

Als je de app opent dien je eerst een account aan te maken. Inloggen met Facebook of Twitter is niet mogelijk. Ben je ingelogd dan kan je werkelijk alles beoordelen wat je wilt. Ook kan je gemakkelijk naar beoordelingen in de vuurt zoeken. Als je zelf veel beoordeeld kun je influence punten verdienen en een Top Jotter worden.

Lees verder na de advertentie.

Serieus is de app niet bedoeld, maar het is wel hilarisch om sommige beoordelingen te lezen. Jotly zorgt voor heel wat vermaak mits het jouw soort humor is. De app is gratis te downloaden in de Android Markt. Je hebt minimaal Android 2.2 Froyo nodig om de app te kunnen draaien. Hieronder zie je het originele Jotly-filmpje waarmee het allemaal begonnen is.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu