De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

De 3 beste Android-apps in de Play Store van week 9 – 2019

Wouter Nijsen
3 maart 2019, 15:41
2 min leestijd
De 3 beste Android-apps in de Play Store van week 9 – 2019

Android Planet selecteert elke zondag de nieuwste, meest interessante en beste Android-apps en -games en zet ze in een handige lijst. In de negende week van 2019 hebben we drie toffe Android-apps voor je. Lees gauw verder!

Lees verder na de advertentie.

1. Aangifte 2018

Aangifte 2016

Het is weer de tijd van het jaar om je belastingaangifte in te dienen. Net als in voorgaande jaren kun je je aangifte gemakkelijk op je smartphone doen met de officiële app. Na het opstarten van de app doorloop je een stappenplan, waarbij je begint met het invoeren van je DigiD-gegevens. Door een pincode in te stellen, voorkom je dat iemand anders er makkelijk bij kan. Per stap controleer je de gegevens die de Belastingdienst al voor je ingevuld heeft, waarna je bij de laatste stap de aangifte officieel indient.

Het controleren van iedere stap is belangrijk, want ondanks dat de Belastingdienst zo veel mogelijk voor je invult, kan het zijn dat zaken niet kloppen. Als je vorig jaar niets hoefde aan te passen en je aangifte in één keer kon versturen, is de kans groot dat dat dit jaar weer zo is. In dat geval kun je de app gewoon gebruiken.

Download Aangifte 2018 in de Play Store (gratis)

2. Typoman Mobile

Typoman Mobile is een platformspel met een hele leuke twist. Alles draait in deze wereld namelijk om letters en woorden. Door letters naar elkaar te rollen of te tillen, vorm je woorden die iets activeren in de wereld.

Rol je op het begin bijvoorbeeld een O richting een N, dan wordt het woord ‘ON’ gevormd en activeert er een platform zodat je poppetje verder kan lopen. Dit concept wordt steeds verder uitgebreid. Let wel op: kennis van de Engelse taal is een must.

Download Typoman Mobile in de Play Store (gratis)

3. Bixby Button Assistant Remapper

Bixby is de slimme assistent van Samsung. Op de nieuwere Galaxy-smartphones zit een knop aan de zijkant waarmee je direct een vraag kunt stellen, maar niet iedereen is hier even blij. Sommigen mensen zweren namelijk bij de Google Assistent. Dankzij een nieuwe app is het mogelijk om Googles stemhulpje aan deze Bixby-knop te koppelen. Het programma heet toepasselijk Bixby Button Assistent Remapper en is gemaakt door XDA Developers.

Je kunt direct een vraag stellen, contact leggen met bedrijven of bijvoorbeeld navigeren via Google Maps. Uiteraard werkt dit alles in het Nederlands, in tegenstelling tot Bixby, dat tot nog toe alleen Engels verstaat. Lukt het niet om de app te installeren? Lees dan ons artikel over apk-bestanden installeren op je Android-smartphone.

Download het apk-bestand van Bixby Button Assistant Remapper (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu