Chat-app Slack voegt in-app-browser en meer toe

Erwin Vogelaar
7 juni 2016, 8:35
2 min leestijd
Chat-app Slack voegt in-app-browser en meer toe

Het populaire Slack voegt in een nieuwe update een in-app-browser toe en meer opties om je belangrijkste berichten te lezen. Zo wordt het werken in een team een stukje prettiger.

Lees verder na de advertentie.

Browser Slack

Als je samen met een team werkt, is de kans groot dat je Slack wel kent. Het programma is in korte tijd razend populair geworden en is op de meeste apparaten wel te gebruiken. Uiteraard is er ook een app voor Android. Het idee  achter  Slack is een chat-app voor besloten groepen, die allerlei kanalen kunnen opzetten om gesprekken te voeren. De focus voor Slack ligt op bedrijven die zo de interne communicatie regelen. Slack wordt echter ook steeds vaker door bijvoorbeeld vriendengroepen gebruikt om een centrale plek te hebben voor gesprekken. De app heeft nu een update gekregen om de communicatie een stukje fijner te maken.

browser slack

Zo is er nu een in-app-browser toegevoegd, zodat je niet bij elke link de app uitgestuurd wordt naar bijvoorbeeld Chrome. Met een in-app-browser worden links dus gewoon binnen Slack geopend. Ook is het voortaan  mogelijk om de ongelezen berichten uit de kanalen die je een ster hebt gegeven, samen te voegen.

Daarnaast zijn het vooral kleine toevoegingen aan de app en ook zijn er foutjes gladgestreken. Zo kon het nog wel eens voorkomen dat een kanaal als ongelezen werd aangegeven als je er via een notificatie in kwam. Dit is nu niet meer het geval. Maakt je team gebruik van een betaalde versie van Slack, dan is het nu tevens mogelijk om tot vijftien mensen toe te voegen aan een lopend audiogesprek.

Slack downloaden

Slack kun je gratis downloaden in de Play Store via onderstaande link. Je kunt je vervolgens bij een team aansluiten als je daar een uitnodiging voor hebt, of je kunt zelf een team starten.

Download Slack in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu