Chat-app Slack krijgt Android Wear-ondersteuning

Wouter Nijsen
29 juni 2016, 10:33
1 min leestijd
Chat-app Slack krijgt Android Wear-ondersteuning

De zakelijke chat-app Slack heeft Android Wear-ondersteuning gekregen. Daarmee wordt het voor gebruikers mogelijk om met hun horloge op berichten te reageren.

Lees verder na de advertentie.

Slack Android Wear-ondersteuning

Slack is een zakelijke chat-app die in korte tijd enorm populair is geworden. Het idee achter de dienst is een chat-app voor besloten groepen, waar je kanalen kunt opzetten om gesprekken met collega`s te voeren, of om gewoon privéberichten te versturen. Slack heeft een handige Android-app, maar tot vandaag geen Android Wear-ondersteuning.

slack android wear

Met de laatste update komt daar verandering in. Door de Android Wear-ondersteuning kun je met je smartwatch reageren op berichten via je stem. Handig, want eerst moest je je smartphone erbij pakken om een reactie te sturen. Daarnaast kun je nu eerdere berichten teruglezen, door een notificatie naar rechts te swipen.

De update brengt verder een aantal kleine verbeteringen. Zo zijn de notificaties iets aangepast en kun je gemakkelijker zaken delen met de in-app-browser. Laatstgenoemde werd onlangs toegevoegd en zorgt ervoor dat je niet bij elke link de app uitgestuurd wordt.

De nieuwste versie van Slack is via onderstaande link te downloaden. De vereiste Android-versie en grootte verschilt per apparaat.

Download Slack in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu