Calcoid is de mooiste rekenmachine-app in Google Play

calcoidAls rekenmachines in de regel iets n ­et zijn, dan is het wel sexy. Totdat je Calcoid ziet. Deze gratis app heeft een prachtig, plat design met dunne, witte cijfers en letters. De achtergrond verloopt van kleur en er is niet één knop te zien.

Naast dat de app mooi is, heeft de app ook uitgebreide mogelijkheden. Natuurlijk kun je standaard rekensommetjes maken met optellen, aftrekken en delen, maar daarnaast is het ook mogelijk om ingewikkeldere sommen op te lossen. Zo is het mogelijk om de sinus, tangens en cosinus te berekenen en kun je aan de slag met exponentiële sommen.

Calcoid

Calcoid is een gratis app, maar voor 71 cent kun je de app upgraden naar een volledige versie. Door te betalen krijg je nieuwe kleuren, waaronder ‘Sexy Red’, ‘Rich Purple’, ‘Cool Water’ en ‘Magic Magenta’.

Ook kun je daarmee geluidjes van het rekenmachine ontgrendelen. Hoewel de app de uitstraling heeft van een iOS 7-app, is de rekenmachine momenteel alleen beschikbaar op Android.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download

Calcoid is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger.

Download Calcoid in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.