De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

`Facebook Messenger krijgt ondersteuning voor sms en meerdere accounts‘

Gijs Ettes
12 februari 2016, 9:11
1 min leestijd
`Facebook Messenger krijgt ondersteuning voor sms en meerdere accounts‘

Het lijkt erop dat Facebook Messenger niet alleen voorzien wordt van Material Design, maar op korte termijn ook ondersteuning krijgt voor sms en meerdere accounts. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Android Police.

Lees verder na de advertentie.

Facebook Messenger-app krijgt wederom update

De site heeft screenshots gepubliceerd van een nieuwe versie van de Facebook Messenger-app waar de bovenbalk is veranderd in blauw. In de huidige versie die in Google Play staat, is de bovenbalk wit en de onderbalk blauw. Mogelijk test Facebook met de interface en verschillende kleurstellingen om erachter te komen wat het beste werkt.

De kans is ook aanwezig dat Facebook Messenger weer ondersteuning voor sms krijgt. In het najaar van 2013 ontving  de app een grote update die deze ondersteuning juist weghaalde. Met een paarse kleur wordt aangegeven dat je sms`jes stuurt en geen berichten via chat. De app zal waarschijnlijk niet sms`jes en chatberichten in hetzelfde gespreksvenster bundelen, om zo verwarring te voorkomen.

Voor mensen die meerdere Facebook-accounts hebben en actief gebruiken, is er ook goed nieuws. Facebook lijkt te testen met de mogelijkheid om in Messenger tussen accounts te schakelen. Hiervoor moet je even de instellingen van de app induiken en vervolgens op `Accounts` en het plusteken tikken. Hierna  kun je een e-mailadres of telefoonnummer invoeren en het bijbehorende wachtwoord.

Het is vooralsnog onduidelijk of de wijzigingen voor  alle gebruikers van Facebook Messenger beschikbaar worden.  De laatste versie van de app lijkt wel de mogelijkheid te bevatten om meerdere accounts toe te voegen, maar de nieuwe kleuren en sms-ondersteuning zijn  nog niet aanwezig.

Download Facebook Messenger in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's