Binnenkort kun je Flappy Bird spelen met multiplayer-modus

Redactie
15 mei 2014, 12:48
2 min leestijd
Binnenkort kun je Flappy Bird spelen met multiplayer-modus
Flappy Bird downloaden

Een heuse Flappy Bird multiplayer-modus is op komst. Dat zegt de Vietnamese ontwikkelaar Dong Nguyen, die eerder zo geplaagd werd door hysterische Flappy Bird-fans – denk bijvoorbeeld aan de doodsbedreigingen van Flappy Bird-fans, waarbij één fan zei zelfmoord te willen plegen als Nguyen de app uit de app-winkels zou halen. Uiteindelijk deed hij dit wel, omdat de game volgens hem “te verslavend” is.

Maar Nguyen heeft zich bedacht en hij meldt dat Flappy Bird vanaf augustus weer beschikbaar komt, met een multiplayer-modus. Hierdoor

Lees verder na de advertentie.

Flappy Bird multiplayer

flappy bird2

Met de multiplayer-modus van Flappy Bird kun je waarschijnlijk met meerdere mensen tegelijkertijd door een level vliegen. Meer details zijn nog niet bekend, maar het zou zomaar kunnen dat je kunt interacteren met de andere Flappy Bird-spelers. Ook zijn er enkele Flappy Bird-klonen opgedoken die ook een multiplayer-modus hebben, waarbij je met meerdere vogels door een level kunt vliegen. Degene die het langst vliegt, heeft gewonnen.

De 28-jarige Vietnamees Dong Nguyen had ineens een megahit te pakken in Google Play met zijn spel Flappy Bird Android-game. Het spel verscheen in mei van 2013 online, maar werd na een update in september mateloos populair. Begin 2014 voerde Flappy Bird de hitlijsten aan.

Meer over Flappy Bird

Nog niet genoeg gelezen over Flappy Bird? Check het laatste nieuws en hoe je de hoogste score krijgt met deze handige Flappy Bird cheat! Ook is de Flappy Bird download-pagina met het apk-bestand nog steeds online. Of probeer één van de games uit onze grote collectie met Android games.

Download

Voor sommigen is Flappy Bird nog te downloaden. Bij de meesten geldt of je de app al eerder op je Android-toestel had geïnstalleerd. Je kunt bekijken of de app nog beschikbaar is door op onderstaande link te drukken.

Download: Flappy Bird (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu