Google Camera update brengt autotimer en autocropping

Redactie
29 mei 2014, 12:15
1 min leestijd
Google Camera update brengt autotimer en autocropping
Google Camera update

De laatste Google Camera update zorgt ervoor dat de interface van de camera-app iets wordt opgepoetst en brengt de autotimer en autocropping eindelijk terug naar de Android-app. De update brengt het versienummer omhoog naar 2.2, waarbij Google enkele ‘normale’ camerafuncties weer aan zijn app toevoegt.

Zo wordt er voortaan gevraagd welk vorm van cropping je wilt toepassingen, waardoor de grootte en kwaliteit van foto’s worden verminderd. Verder is er voortaan een autotimer aanwezig waarmee je door seconden af te laten tellen een foto kunt maken: velen kennen deze feature als de zelfontspanner. Als laatste verandering is er een nieuw instellingenicoontje aanwezig.

Lees verder na de advertentie.

Over Google Camera

De app biedt onder andere ondersteuning voor het maken van Photo Spheres, de techniek waarmee 360 graden-foto’s als in Google Maps kunnen worden gemaakt. Daarnaast is er een speciale blur-modus (afbeelding links) beschikbaar waarmee je diepte kunt creëren zoals alleen met een spiegelreflexcamera mogelijk is. Een hele gave feature.

Verder is er een panoramamodus aanwezig met ondersteuning voor foto’s in hoge resolutie en kun je voortaan 100 procent inzoomen op foto’s.

Download

De Google Camera-app is gratis te downloaden in Google Play voor door Google geselecteerde apparaten met Android 4.4 KitKat. De update wordt gefaseerd uitgerold, maar het apk-bestand is hier te downloaden.

Download: Google Camera (gratis)

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu