De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Wacht op de kerstman met de Google Santa Tracker

Erwin Vogelaar
4 december 2016, 10:05
2 min leestijd
Wacht op de kerstman met de Google Santa Tracker

De Google Santa Tracker is weer terug voor 2016. De app heeft onder andere vier nieuwe games om de wachttijd wat dragelijker te maken.

Lees verder na de advertentie.

Google Santa Tracker

Hoewel Sinterklaas het land nog niet uit is, staat de kerstman alweer te trappelen. Als je goed luistert hoor je de eerste tonen van Mariah Carey’s All I Want For Christmas al uit de verte komen. Google heeft daarom de Google Santa Tracker een flinke update gegeven, zodat de app helemaal klaar is voor 2016. Deze keer ook met Android Wear– en Android TV-ondersteuning.

Google Santa Tracker

Stap binnen in Santa’s Village op de Noordpool. Naast dat je in de app kunt zien wanneer de kerstman gaan vertrekken om alle cadeautjes te verspreiden, is de Santa Tracker voornamelijk bedoeld voor het spelen van spelletjes. Er zijn op dit moment acht spelletjes in de app te vinden. Zoals een game waarin je als penguin zwemt en de ijsblokken moet ontwijken, een topografische quiz en een spelletje waarin je als elfje wegrent van een enorme sneeuwbal.

Tussen 5 en 11 december komen daar ook nog een drie nieuwe games bij, waarin kinderen de basis leren van programmeren. Zo kun je in het spelletje Code Boogie de elfjes van de kerstman dansmoves leren. Op deze pagina legt Google tevens meer uit over hoe de Santa Tracker gebruikt kan worden voor educatie. In de loop van de maand zal Google nog meer dingen toevoegen aan de app en op 23/24 december kun je zien hoe de kerstman zijn reis over de aarde maakt. De app is ook te gebruiken op Android TV en heeft ondersteuning voor updates op Android Wear.

Google Santa Tracker downloaden

Je kunt de Google Santa Tracker helemaal gratis downloaden via onderstaande link. Voor het gebruik van de app heb je minimaal Android 4.0.3 nodig.

Download Google Santa Tracker in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu