De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Snel reageren op berichten met Heads Up Quick Replies

Redactie
5 juni 2015, 9:14
1 min leestijd
Snel reageren op berichten met Heads Up Quick Replies

Heads Up-notificaties zijn geïntroduceerd met Lollipop, maar het is tot op heden nog niet mogelijk om direct vanuit de notificatie op een melding te reageren. Totdat je  Heads Up Quick Replies installeert.

Lees verder na de advertentie.

Heads Up Quick Replies is een Android-app die een tekstvlak onder een ontvangen Heads Up-melding toont. Stel; je ontvangt een berichtje via Telegram. Onder de notificatie verschijnt dan een veld waarin je snel een reactie kunt schrijven en met de verzendknop kunt verzenden. Simpel als wat. Waarom zijn Google en app-ontwikkelaars hier nog niet mee bezig om dit aan hun apps toe te voegen?

Dit kun je met  Heads Up Quick Replies

Naast het schrijven van een bericht is het ook mogelijk om op een microfoon-icoontje bij de melding te drukken. Je neemt dan je stem op, wat via de spraakherkenning van Android naar tekst wordt omgezet. Hiermee is het mogelijk om ook handsfree op meldingen re reageren.

Om van meer apps met  Heads Up Quick Replies gebruik te maken, raadt de ontwikkelaar het installeren van de Android Wear-app aan. Via deze app zou het mogelijk worden om meer apps aan de lijst met ondersteunde apps toe te voegen.

Download  Heads Up Quick Replies

Heads Up Quick Replies is voor 2,82  te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 1.6 en hoger. Om de app te downloaden, moet je eerst lid worden van deze Google+ community om vervolgens via deze link de bèta-app te downloaden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu