De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

iDisplay Maakt van je Android-device een tweede scherm voor je Mac of PC

Wouter Nijsen
26 februari 2011, 8:30
1 min leestijd
iDisplay Maakt van je Android-device een tweede scherm voor je Mac of PC
iDisplay_Android_logo

Dat je Android-telefoon of -tablet voor veel verschillende taken inzetbaar is, moge duidelijk zijn. Met de app iDisplay komt daar nu een nieuwe toepassing bij. Deze app maakt het namelijk mogelijk om je Android-device als tweede scherm voor je Mac of PC te gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is de iDisplay-app die je op je Android-telefoon of Android-tablet installeert, plus een client voor je Mac of Windows PC.

Lees verder na de advertentie.

Met iDisplay kun je het scherm van je Mac/PC vergroten waardoor je een grotere desktop tot je beschikking hebt en bijvoorbeeld Twitter of email op het scherm van je Android-device kunt laten zien. Een tweede mogelijkheid is om op het scherm van je Android een kopie van je volledige desktop te tonen. iDisplay ondersteunt weergave in portrait én landscape.

iDisplay_Android

iDisplay werkt op alle Android-telefoons en tablets met Android 2.1 en hoger. Voor de client is een Intel Mac met OS X 10.5 of hoger verreist. Werkt je met een PC dan moet deze voorzien zijn van Windows XP, Windows Vista of Windows 7. iDisplay kost €3,68 en is te downloaden in de Android Market. Direct downloaden kan door het selecteren van deze link of door de QR-code te scannen.

Meer info over iDisplay vind je op de website van Shapeservices

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu