Mirrativ laat je overal het scherm van je Android livestreamen

Wouter Nijsen
28 augustus 2015, 17:14
1 min leestijd
Mirrativ laat je overal het scherm van je Android livestreamen

Mirrativ is een nieuwe Android-app die het best is te omschrijven als een combinatie van Twitch en Periscope. Met de app stream  je gratis en overal het scherm van je Android naar anderen.

Lees verder na de advertentie.

Livestreamen met Mirrativ

Hoewel er met Periscope, Meerkat, Twitch en het recent verschenen YouTube Gaming genoeg manieren zijn om vanaf je Android te livestreamen, probeert Mirrativ dit nog beter te doen. Het  is een app waarmee je gratis het scherm van je Android kunt streamen  naar de rest van de wereld. Dat kan wanneer je maar wilt, en vanuit elke  app op je toestel. De applicatie wordt echter vooral gebruikt om mobiele games te streamen.

Uniek aan Mirrativ dat je kunt livestreamen zonder dat je Android-smartphone op een pc aangesloten moet zijn. Je kunt  dus overal  een video starten  en deze direct  de wereld in sturen. Dat is handig wanneer je bijvoorbeeld in de bus een game speelt  en  een vriend je hulp  nodig heeft  bij het voltooien van een bepaald level.

Als gezegd heeft Mirrativ wat weg van Twitch en Periscope, wat vooral terug te zien aan  het sociale aspect van de app. Zo kun je vanuit het menu anderen volgen, nieuwe livestreamers ontdekken of een willekeurig filmpje bekijken. Fijn aan Mirrativ is dat je gemakkelijk met anderen kunt communiceren via chat en dat de app er fraai uitziet door het gebruik van het Material Design.

Mirrativ voor Android downloaden

Mirrativ is een geinige app om eens te proberen. Via de onderstaande link kun je de applicatie downloaden. Zorg dat je voor de installatie beschikt over 8,3MB aan vrije opslagruimte en Android 4.1 of hoger.

Download Mirrativ in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu