Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Mobiel betalen met de ABN AMRO Mobiel Bankieren Android-app

Redactie
18 juli 2011, 13:20
2 min leestijd
Mobiel betalen met de ABN AMRO Mobiel Bankieren Android-app
Mobiel betalen met de ABN AMRO Mobiel Bankieren Android-app

Met de nieuwe ABN AMRO Mobiel Bankieren app is het nu ook mogelijk om geld over te maken via je Android-telefoon. Ook kun je nu je actuele banksaldo bekijken en het complete overzicht van de bij- en afschrijvingen. Met de oude ABN AMRO app was het alleen mogelijk om je saldo te checken en de laatste twintig transacties te bekijken.

Om de nieuwe ABN AMRO-app te gebruiken dien je jezelf eenmaal te identificeren met de e.dentifier. Dit geldt ook voor gebruikers die al gebruik maken van de ABN AMRO Saldo app. Met je nieuwe profiel kun je vervolgens de app gebruiken. Je kiest uit welke zakelijke of privérekeningen je wilt gebruiken en je kunt aan de slag.

Lees verder na de advertentie.

Je kunt nu ook foto’s en namen toevoegen aan rekeningen, zodat je in een adresboekvorm door je rekeningcontacten kunt bladeren. Je bestaande adresboek van Internet Bankieren is ook te gebruiken. Maximaal twintig rekeningen zijn te beheren via de app, particulieren, zakelijke klanten met een jaaromzet tot 1 miljoen euro, ZZP’ers en startende ondernemers. Per rekening is ook een daglimiet in te stellen. Tot 750 euro kun je geld overmaken zonder gebruik te maken van de e.dentifier, met e.dentifier is tot 3.000 euro mobiel over te maken.

ABN AMRO Mobiel Betalen voor Android

Aan beveiling is ook gedacht. Zo kun je een eigen toegangscode instellen zodat niet iedereen die je telefoon in handen heeft ook automatisch je bankgegevens kan inzien. Als je geld wil overmaken naar iemand aan wie je de afgelopen 18 maanden geen geld hebt overgemaakt heb je ook de e.dentifier nodig. Geld over te maken naar derden kan ook alleen met de e.dentifier.

De ABN AMRO Mobiel Bankieren app is nu te downloaden in Android Market, en deze vervangt de oude ABN AMRO Saldo app. Als je de oude app al geïnstalleerd had, wordt deze automatisch vervangen als je de update voor de app binnenhaalt.

Downloaden via Android Market: ABN AMRO Mobiel Bankieren (gratis)

Bron: ABN AMRO

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu