De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Deze 46 zenders zijn nu ook te vinden in de Ziggo Go-app

Thomas Haenen
26 juni 2017, 16:45
1 min leestijd
Deze 46 zenders zijn nu ook te vinden in de Ziggo Go-app

De Ziggo Go-app is uitgebreid met een groot aantal nieuwe zenders, waaronder de BBC en ARD. Ook is de Chromecast-ondersteuning verbeterd.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Ziggo Go-zenders nu beschikbaar

Met de Ziggo Go-app kun je vanaf vandaag bijna vijftig nieuwe zenders kijken. Omdat vrijwel alle grote Nederlandstalige zenders al in de app te vinden zijn, gaat het vooral om buitenlandse zenders en themakanalen. Denk bijvoorbeeld aan BBC One en Two, de Duitse ARD en verschillende zenders uit Italië, Turkije en Frankrijk.

Nieuwe Ziggo Go-zenders

Daarnaast kun je via Ziggo Go nu kijken naar Baby TV, DJAZZ, het Eventkanaal van Ziggo, Nicktoons en NPO Cultura. Niet alle zenders zijn in hd-kwaliteit beschikbaar, en voor sommigen is een aanvullend zenderpakket vereist. Het complete aanbod is terug te vinden via de site van Ziggo.

Verbeterde Chromecast-ondersteuning

Ziggo heeft daarnaast betere ondersteuning voor de Chromecast en Apple AirPlay toegevoegd. Kijk je naar media uit het Movies & Series-pakket, waar onder andere HBO-series als Game of Thrones te vinden zijn, dan kun je die nu ook casten. Voorheen zat je daarvoor vast aan je smartphone of tablet. Nu heb je dus in feite geen mediabox meer nodig om deze films en series naar je tv te sturen.

Met Ziggo Go kun je niet alleen live naar je favoriete zenders checken, je kunt ook opgenomen porgramma’s terugkijken. Ook biedt de dienst een uitgebreid pakket aan series en films die je on-demand kunt streamen.

Ziggo Go voor Android downloaden

De Ziggo Go-app is gratis te downloaden, maar vereist wel een abonnement bij Ziggo. Het is niet mogelijk enkel een abonnement op Ziggo Go te nemen.

Download Ziggo Go in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu