De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

3 dingen die je moet weten over de vernieuwde PayPal-app

Erwin Vogelaar
26 augustus 2018, 10:41
2 min leestijd
3 dingen die je moet weten over de vernieuwde PayPal-app

PayPal start de uitrol van zijn vernieuwde app in de Play Store. De applicatie is voornamelijk simpeler en veiliger. Dit moet je weten.

Lees verder na de advertentie.

Vernieuwde PayPal-app

Met de officiële app van PayPal is het makkelijk om geld over te maken. Je hebt daarvoor enkel het e-mailadres van de ontvanger nodig. Via de app houd je verder ook al je transacties bij met je uitgaven tijdens het webshoppen en meer. Het bedrijf rolt nu een nieuwe versie van de app uit.

1. De app is meer gestroomlijnd

PayPal zorgt ervoor dat de app wat fijner en sneller werkt. Onder ander met een vernieuwd homescreen, waar al je recente activiteit staat. Ook zie je op dit scherm het geld dat op je account staat en verstuur je direct een bedrag naar de mensen waar je het vaakst geld naar overmaakt.

2. En veiliger

Met deze update maakt PayPal het makkelijker om een foto toe te voegen en om de contactlijst te bewerken. Op deze manier helpt de app gebruikers zekerheid te geven dat het geld naar de juiste persoon wordt gestuurd.

3. De uitrol kan nog even duren

Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de vernieuwde app uitrolt naar Nederland. De uitrol vindt namelijk plaats in in verschillende fases. Eerst bij een beperkt aantal landen, waaronder Australië en Italië. Later naar alle landen.

Houd de app in de Play Store in de gaten voor updates. Via onderstaande link vind je altijd de nieuwste versie van de app zoals die voor jou beschikbaar is.

Download PayPal in Google Play (gratis)

Betalen met iDeal in Play Store

Nederland heeft een eigen alternatief voor PayPal. In plaats van je rekeninggegevens of creditcard-informatie invullen bij een webshop, betaal je via iDeal. Wist je al dat je sinds eind vorig jaar met iDeal in de Play Store kunt betalen?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu