De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Rabo Bankieren adresboek beschikbaar voor Android

Redactie
19 augustus 2013, 12:57
1 min leestijd
Rabo Bankieren adresboek beschikbaar voor Android
rabobank

De officiële Android-app van Rabobank heeft vandaag een fijne update gehad die het Rabo Bankieren adresboek aan de app toevoegt. Rabo Bankieren laat gebruikers onder andere bij- en afschrijvingen inzien per rekening, creditcarduitgaven bekijken, geld overmaken, overboeken tussen uw eigen (spaar)rekeningen en betaalopdrachten inplannen. Aan dat rijtje wordt nu ook een handig adresboek toegevoegd.

Lees verder na de advertentie.

Rabo Bankieren adresboek: hoe werkt het?

rabo1

Volgens de Rabobank worden alle rekeningnummers waar gebruikers de laatste 15 maanden naar hebben overgeboekt in het adresboek toegevoegd.

“Rabobank werkt continu aan verbeteringen en uitbreidingen in de Rabo Bankieren App. Bedankt voor de feedback die we hebben ontvangen. In deze nieuwe update hebben we het adresboek van de app vernieuwd. Alle rekeningnummers waarnaar u de laatste 15 maanden heeft overgeboekt staan nu in uw adresboek. Zodra u een nieuwe betaling doet, wordt het rekeningnummer automatisch in uw adresboek gezet”, aldus de updatebeschrijving in Google Play.

De officiële app van de Rabobank is al tussen de 1 en 5 miljoen keer gedownload en werkt op Android 2.2 (Froyo) en hoger. De app is bijna 2mb groot en werkt met de Random Reader, een paslezer die het mogelijk maakt om de gebruiker zich te laten identificeren op de website van de Rabobank.

Download: Rabo Bankieren (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu