ReconAge probeert te raden hoe oud je bent

Redactie
23 januari 2012, 14:24
1 min leestijd
ReconAge probeert te raden hoe oud je bent
ReconAge probeert te raden hoe oud je bent

Je telefoon laten raden hoe oud je bent. Met ReconAge zou het volgens de makers moeten kunnen. De app probeert aan de hand van een foto je leeftijd te raden. ReconAge kijkt naar je biometrische kenmerken en maakt aan de hand daarvan een inschatting. Je hebt wel een internetverbinding nodig om antwoord te kunnen krijgen. De Android-app is vooral grappig bedoeld en deze moet tot veel hilariteit leiden tijdens een avondje met vrienden.

Het bedrijf achter de app zegt gebruik te maken van dezelfde gezichtsherkenningsoftware die de reclame-industrie hanteert om ervoor te zorgen dat hun advertenties aan de juiste personen wordt gelinkt. Het geheel juist inschatten van leeftijden is niet gegarandeerd, dus de uitslagen moet je met een tikkeltje zout nemen. Als je jonger dan vijftien jaar bent is de marge voor fouten groter.

Lees verder na de advertentie.

ReconAge dacht dat ik twee jaar ouder ben dan dat ik daadwerkelijk ben, en dat is een redelijke goede gok. De app is vooral grappig om eens te gebruiken tijdens een feestje, maar dan lijkt de lol er toch echt af. ReconAge is gratis te downloaden in de Android Market. Je hebt minimaal Android 2.2 nodig om de app te kunnen gebruiken.

Downloaden via Android Market: ReconAge (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu