Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

RTL Nieuws update brengt nieuwe look, verbeterde notificaties (en Boulevard)

Redactie
6 mei 2014, 11:30
1 min leestijd
RTL Nieuws update brengt nieuwe look, verbeterde notificaties (en Boulevard)
rtlnieuws.jpg

De app van RTL Nieuws is voorzien van een nieuw en fris design dat aansluit bij de eveneens nieuwe huisstijl van RTL. Zo is er meer ruimte voor beeld en geeft de statusbalk binnen de app aan in welke katern je jezelf bevindt. Naast RTL Nieuws zijn ook RTL Z, RTL Sport, RTL Boulevard, Buienradar, dagelijkse columns en een dagelijks magazine binnen de app te vinden.

Verder brengt de app een handige volgfunctie voor notificaties, waardoor je zelf kunt aangeven welke nieuwsverhalen je wilt volgen en updates van wilt ontvangen. Ook wordt het mogelijk om notificaties in zijn algemeen aan te passen, zodat je niet voor bijvoorbeeld een sportnieuwtje een melding krijgt.

Lees verder na de advertentie.

RTL Nieuws update

Ook is er een nieuwe knop voor Mijn RTL Nieuws. Hier kun je jezelf aanmelden en bepaal je hoe je op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Dit werkt in combinatie met de nieuwe volgfunctie van de RTL Nieuws update. Aan de onderzijde van een artikel kun je voortaan jezelf abonneren op een onderwerp of het nieuws delen via sociale media of e-mail. Ook integreert de app handig video’s en slideshows van foto’s.

Een toffe feature van RTL Nieuws zijn de twee koppen topnieuws en live nieuws, waarbij eerstgenoemde het belangrijkste nieuws toont en live nieuws draait om het nieuws dat op dit moment gebeurt. Hier vind je bijvoorbeeld liveblogs of verslagen van correspondenten van RTL nieuws.

Download

De nieuwe RTL Nieuws-app is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android 2.2 en hoger. Er is een speciale smartphone- en tablet-versie aanwezig, waarbij de RTL Nieuws Mobile de smartphone-versie is.

Download: RTL Nieuws Mobile (gratis)

Download: RTL Nieuws (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu