De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Samsung In-Traffic Reply neemt je smartphone onderweg over

Thomas Haenen
15 mei 2017, 10:25
1 min leestijd
Samsung In-Traffic Reply neemt je smartphone onderweg over

Samsung lanceert vandaag de In-Traffic Reply-app, die de verkeersveiligheid moet bevorderen. Het is een app die automatisch reageert op binnenkomende berichten tijdens het rijden.

Lees verder na de advertentie.

Zo werkt de Samsung In-Traffic reply-app

Het bedrijf lanceert vandaag een nieuwe app die voorkomt dat je je smartphone zomaar onderweg kan gebruiken. ‘In-Traffic Reply’, zoals de app heet, neemt je telefoon over zodra deze aan je snelheid detecteert dat je in de auto of op de fiets zit. Krijg je een berichtje binnen terwijl de app actief is, dan wordt er automatisch gereageerd.

Je hebt de keuze uit drie opties voor je reacties. Met de standaardreply wordt automatisch teruggestuurd dat je niet bereikbaar bent omdat je onderweg bent. De ‘fun reply’ stuurt een animatie terug, terwijl een derde optie je eigen automatische reactie laat instellen.

De app is geschikt voor alle Android-smartphones, zo heeft Samsung laten weten. Ook als je geen Galaxy S8 of een andere Samsung-smartphone hebt, kun je er dus mee aan de slag. Niet alleen sms-berichten, maar ook WhatsApp en Facebook Messenger kunnen ermee beantwoord worden.

Zodra je de app hebt geïnstalleerd en geactiveerd, houdt hij je snelheid bij. Zodra die snelheid meer dan 10 kilometer per uur bedraagt, zal de app automatisch geactiveerd worden. Let er dus wel op dat In-Traffic Reply mogelijk ook berichten zal versturen als je in de trein zit, of passagier bent in de auto van een ander. Wel kun je hem op ieder moment tijdelijk pauzeren.

In-Traffic Reply voor Android downloaden

Je kunt de Samsung In-Traffic Reply app downloaden in de Play Store via onderstaande link. De app is gratis en werkt op elk toestel met Android 5.0 of nieuwer.

Download In-Traffic Reply in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu