SPB Shell 3D eindelijk in de Android Market verschenen

Wouter Nijsen
30 maart 2011, 22:08
1 min leestijd
SPB Shell 3D eindelijk in de Android Market verschenen
SPB Shel 3D_Android_3_3D Carousel

Eind vorig jaar zocht SPB Software beta-testers voor de nieuwe Android homescreen-vervanger Mobile Shell 5.0. Daarna bleef het lang stil en uiteindelijk had het er alle schijn van dat SPB hun nieuwe homescreen-app alleen aan fabrikanten en operators wilde verkopen en niet direct aan de Android-gebruikers. Maar dat bleek niet het geval. SPB Mobile Shell 5.0 heet nu SPB Shell 3D en is uiteindelijk gewoon in de Android Market verschenen.

SPB Shell 3D is een complete homescreen-vervanger voor je Android-telefoon en gaat de strijd aan met ondermeer Launcher Pro en ADW Launcher. Ben je een liefhebber van grafische verwennerij dan zul je SPB Shell 3D prachtig vinden. Er zijn standaard vier homescreens aanwezig; Time, Weather, Calendar en Flickr. Gelukkig kun je zelf naar hartelust nieuwe exemplaren toevoegen die je terugvindt in de 3D-carrousel. SPB Shell 3D heeft een flink aantal eigen widgets waarvan enkele een 3D-weergave kennen en ondersteunt zogenaamde smart folders. Deze ‘slimme mappen’ houden bij welke apps je het meest gebruikt zodat deze apps als eerste in de lijst met apps staan die je in de map geplaatst hebt.

Lees verder na de advertentie.

SPB Shell 3D ziet er prachtig uit, maar al die pracht en praal heeft wel zijn prijs, namelijk €10,62. De huidige versie ondersteunt alleen Android-telefoons. Tabletgebruikers kunnen dus nog niet van al dit moois profiteren. Ben je toe aan een nieuwe homescreen-vervanger en liefhebber van mooie 3D-graphics dan kun je SPB Shell 3D aanschaffen in de Android Market. Direct downloaden kan door de QR-code te scannen.

SPB Shell 3D
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu