De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Suske en Wiske-applicatie ook naar Android

Redactie
10 december 2010, 14:19
1 min leestijd
Suske en Wiske-applicatie ook naar Android
suske-wiske

Suske en Wiske zijn sinds kort op de iPhone en iPad te lezen. Voor het eerst zijn de beroemde Belgen als digitale luisterstrip te lezen. De grote vraag is: besluit de Standaard Uitgeverij om de luisterstrip ook voor Android uit te brengen? “Momenteel is het helaas nog niet mogelijk”, vertelt Karoline Hofmans, marketing strips van de Standaard Uitgeverij, tegen Android Planet. “Maar we zijn er volop mee bezig en hopen dit zo snel mogelijk te kunnen aanbieden.” Kortom, Suske en Wiske voor Android komt eraan!

De iPhone en iPad-versies van Suske en Wiske zijn erg populair, wat vooral komt door het feit dat beide apps deze week gratis te downloaden zijn. Je kunt op meerdere manieren bladeren door de striptekeningen, maar er is ook een mogelijkheid om ze met een audiotrack tot leven te horen komen. Er zijn in totaal vier applicaties: twee voor de iPhone en twee voor de iPad, beide in het Nederlands en Vlaams.

Lees verder na de advertentie.

In `De stuivende stad` zijn de Zwarte Madam en haar vrienden Kludde en Lange Wapper op oorlogspad. Sus Antigoon heeft de toverkracht van madam afgenomen en daarom zint het boosaardige trio op wraak. Dit keer hebben ze het gemunt op Antwerpen. Met een schijnbaar onschuldige steen en een magisch brouwseltje zorgen de boosdoeners voor een spectaculaire stunt, die de stad in haar voortbestaan bedreigt. Als dan tot overmaat van ramp Lambik de zijde kiest van de kwelgeesten, is het einde helemaal zoek!

Hieronder kun je zien hoe Suske en Wiske er op de iPhone en iPad uitziet. Hopelijk gaat de Android-versie net zo goed worden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu