UPC lanceert mobiele site om tv-programma’s op afstand op te nemen

Redactie
16 december 2010, 18:30
1 min leestijd
UPC lanceert mobiele site om tv-programma’s op afstand op te nemen
upc

Het was vroeger altijd een hoop gedoe om een televisieprogramma op te nemen. Je moest iemand vinden die bereid was om voor jou de videorecorder aan te zetten. In de meeste gevallen ging het mis: de desbetreffende persoon bleek vergeten te zijn om het programma op te nemen of de videoband was niet teruggespoeld. Dat soort dingen. UPC maakt aan al deze problemen een eind met een eigen mobiele website, die vanaf vandaag in de Android-browser te bezoeken is. Hiermee kun je tv-programma’s op afstand opnemen. Sta je in de file en wil je per se De Wereld Draait Door zien? Even naar de mobiele site surfen en je mist helemaal niets.

Ook is het mogelijk een herinnering voor het programma in te stellen. In de tv-gids zie je vervolgens een rode lijn onder het tv-programma, als aanduiding dat er een opname gepland staat. Mocht er een conflict optreden met een andere opname die je al eerder hebt ingeprogrammeerd, dan heb je twee mogelijkheden: je kunt aangeven dat de nieuwe opname voorrang krijgt, of dat de oude opnames belangrijker zijn.

Lees verder na de advertentie.

Er zijn een aantal beperkingen. Zo kun je de opnames die je op de UPC DVR hebt ingepland niet via de interface te zien krijgen. Ook is het niet mogelijk om geplande opnames via de mobiele site te verwijderen.

De mobiele site werkt alleen als je een UPC-abonnement hebt. Daarnaast is een geschikte mediabox vereist.

Via: iPhoneclub

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu