De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Vodafone laat je onderwerp en locatie tijdens telefoongesprek delen

Gijs Ettes
15 september 2015, 10:00
1 min leestijd
Vodafone laat je onderwerp en locatie tijdens telefoongesprek delen

Vodafone heeft Call+ beschikbaar gemaakt in Google Play. Met de app kunnen gebruikers tijdens het telefoneren hun locatie en het onderwerp van gesprek delen met hun gesprekspartner. Call+ is samengevoegd met Message+, de chat-app van Vodafone.

Lees verder na de advertentie.

Meer over Vodafone Call+ en Message+

Vodafone Call+ kan de standaard telefoon-app in Android vervangen en laat je het gespreksonderwerp, je locatie en een foto toevoegen, die allemaal zichtbaar zijn terwijl de telefoon overgaat. Voorwaarde is wel dat de andere gebruiker ook Vodafone-klant is en de Call+ & Message+-app op zijn smartphone heeft staan. Deze is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Call+ werkt op basis van RCS (Rich Communication Service), een communicatieplatform en industriestandaard die door providers van over de hele wereld is ontwikkeld. Je kunt met de app ook videobellen, waarbij je databundel wordt gebruikt voor video en het geluid via hd-voice verloopt en af gaat van de belbundel. Neemt je gesprekspartner niet op, dan kun je een geluid- of tekstbericht achterlaten die zichtbaar is in de app.

Vodafone heeft als gezegd Call+ en Message+ samengebracht in één app. Laatstgenoemde is de WhatsApp-concurrent van de provider die sinds december 2013 beschikbaar is. Met de app kunnen gebruikers berichten, foto`s, video`s, audioclips, locaties en meer verzenden. Ook is er ondersteuning voor groepsgesprekken, emoji en smartwatches. De app is alleen beschikbaar voor Vodafone-klanten; als de ontvanger de app niet heeft geïnstalleerd, wordt een chat via sms of mms verstuurd.

Download Vodafone Call+ & Message+ in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu