De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Cat S30

1/1

Cat S30: slimme bouwvakkerstelefoon

De Cat S30 is een telefoon die net iets anders is dan andere smartphones. Het toestel is namelijk opgezet om vrijwel onverwoestbaar te zijn, en is dan ook bij uitstek geschikt voor mensen met gevaarlijke beroepen of bouwvakkers. De telefoon heeft een stevige behuizing die tegen een stootje kan, en bovendien ook water- en stofdicht is.

Het merk Caterpillar is vooral bekend van bulldozers en vergelijkbare voertuigen, maar maakt ook smartphones. De Cat S60, bijvoorbeeld, is ook een stevig toestel, met als toegevoegde eigenschap dat er een FLIR-warmtecamera in de telefoon zit verwerkt. Dat toestel heeft bovendien haast vlaggenschip-achtige specificaties onder de motorkap.

De Cat S30 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Cat S30 lijkt op het eerste gezicht een simpele, stevige telefoon te zijn, maar is in feite gewoon een Android-smartphone. Hieronder hebben we de belangrijkste specificaties op een rijtje gezet.

  • 4,5 inch-scherm met resolutie van 854 bij 480 pixels
  • 5 megapixel-camera aan de achterkant, 2 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 5.1 (Lollipop)
  • Snapdragon 210-chipset met vier cores, bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen
  • 8GB aan opslagruimte, uitbreidbaar met geheugenkaart
  • Water- en stofdicht met IP68-certificering

Meer over de Cat S30

Eén van de belangrijkste redenen om een toughphone als de Cat S30 te halen, is natuurlijk die stevige behuizing. Het scherm is omlijst door een dikke rand die extra veel grip geeft, wat hem extra bescherming geeft bij een valpartij. De smartphone als geheel is ook behoorlijk dik te noemen, maar je koopt ‘m dan ook niet omdat je een elegante, dunne telefoon zoekt.

Cat heeft de S30 uitgerust met Android 5.1 (Lollipop), zonder enige fratsen aan boord. Op dit toestel vind je Android zoals Google het bedoeld heeft, zonder overbodige apps of skins die de ervaring verpesten. Dit betekent ook dat alle apps in de Play Store zonder problemen op de Cat S30 lopen, zoals WhatsApp, Facebook en Instagram.

De accucapaciteit van de Cat S30 bedraagt 3000 mAh, wat een behoorlijke hoeveelheid is voor een redelijk compacte smartphone als deze. Bovendien gebruikt de Snapdragon 210-chip niet zo veel stroom, wat betekent dat je in de praktijk ruim een dag haalt op de accu van het toestel. Lichte gebruikers zullen zelfs de twee dagen kunnen halen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Cat S30

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu