De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Garmin

Garmin

Garmin is een van de bekendste fabrikant op het gebied van GPS-apparatuur. Zo kun je navigatiesystemen kopen van Garmin voor in de auto, vrachtwagen, motor of bijvoorbeeld fiets. Maar de meeste kennen Garmin vooral van de slimme en stevige sporthorloges en fitnesstrackers. Met ingebouwde GPS, hartslagmeter, slaapmonitoring en vele andere features zijn top smartwatches voor sporters. Daarbij gaan ze ook nog eens heel lang mee op een volle batterij, soms wel tot 11 dagen. Ontdek hieronder de verschillende Garmin smartwatches.

Wil jij een Garmin horloge kopen? Kijk dan eens naar de selectie op deze pagina. Garmin heeft namelijk verschillende productlijnen die geschikt zijn voor verschillende type gebruikers. Door te klikken op de horloges krijg je meer informatie en toegang tot de prijsvergelijkers. Daarmee scoor je altijd de beste prijs van dit moment.

Ben je op zoek naar een smartwatches en ben je nog niet zeker over Garmin? Check dan onze lijstjes met de beste smartwatches of de smartwatch-pagina voor alle smartwatches met prijzen.

Laatste Garmin reviews

Garmin nieuws

Eigen besturingssysteem

Eigen besturingssysteem

De fitnesstrackers en horloges van Garmin draaien op een eigen ontwikkeld besturingssysteem. De smartwatches van het merk moet je wat minder zien als een verlengstuk van je smartphone. Zoek je dat wel, kijk dan eens naar merken als Samsung, Xiaomi of Huawei. Garmin richt zich namelijk meer op fanatieke sporters en mensen die alles over hun gezondheid willen bijhouden.

Dat zie je ook terug in het OS (Operating System) van de wearables, wat natuurlijk werkt met Android op je smartphone. Zo kun je het horloge koppelen en wat inzichten zien via de Garmin Connect-app op je toestel. Daarmee kun je onder andere analyses van activiteiten zien en bijbehorende statistieken. Je kunt er inzichten zien van work-outs en ook andere applicaties integreren zoals MyFitnessPal of Strava. natuurlijk kun je ook allerlei statistieken zien over onder andere gezette stappen, afstanden en bijbehorende tempo’s. Tot slot kun je ook badges verdienen door behaalde activiteiten, waardoor je lekker gezond blijft.

Alle Garmin smartwatches met prijzen

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu