Garmin

Garmin

Garmin is een bekende fabrikant op het gebied van GPS-apparatuur, waarmee je dus je locatie kunt achterhalen, bekijken en navigeren. Zo kun je navigatiesystemen kopen van Garmin voor in de auto, vrachtwagen, motor of bijvoorbeeld fiets. Ook richt het bedrijf zich op wearables in de vorm van smartwatches en fitnesstrackers. Het bedrijf maakt daarbij onderscheid met slimme horloges die zich volledig richten op sporters of mensen die alleen gezondheid willen tracken.

Je kunt op deze pagina een overzicht vinden van alle smartwatches en fitnesstrackers die Garmin momenteel aanbied. Klik op een product(reeks) om uitgebreide informatie en de beste prijzen te kunnen bekijken.

Laatste Garmin reviews

Garmin nieuws

Eigen besturingssysteem

Eigen besturingssysteem

De fitnesstrackers en horloges van Garmin draaien op een eigen ontwikkeld besturingssysteem. De smartwatches van het merk moet je wat minder zien als een verlengstuk van je smartphone. Zoek je dat wel, kijk dan eens naar merken als Samsung, Xiaomi of Huawei. Garmin richt zich namelijk meer op fanatieke sporters en mensen die alles over hun gezondheid willen bijhouden.

Dat zie je ook terug in het OS (Operating System) van de wearables, wat natuurlijk werkt met Android op je smartphone. Zo kun je het horloge koppelen en wat inzichten zien via de Garmin Connect-app op je toestel. Daarmee kun je onder andere analyses van activiteiten zien en bijbehorende statistieken. Je kunt er inzichten zien van work-outs en ook andere applicaties integreren zoals MyFitnessPal of Strava. natuurlijk kun je ook allerlei statistieken zien over onder andere gezette stappen, afstanden en bijbehorende tempo’s. Tot slot kun je ook badges verdienen door behaalde activiteiten, waardoor je lekker gezond blijft.

Overige Garmin producten

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's