HTC Evo 3D

HTC Evo 3D: drie dimensies op je smartphone

De HTC Evo 3D is de eerste smartphone van HTC met 3D-scherm. Je kunt er ook 3D-filmpjes mee maken, dankzij de dubbele 5 megapixel camera aan de achterzijde. Het touchscreen van de HTC Evo 3D is maar liefst 4,3 inch groot. Handig is dat je voor het bekijken van 3D-filmpjes op de HTC Evo 3D geen speciaal brilletje nodig hebt.

Wat specificaties betreft is de HTC Evo 3D te vergelijken met de HTC Sensation: denk aan een dual-core processor en een grote batterij. De HTC Evo 3D is niet het enige 3D-toestel op de markt. De vergelijking met de LG Optimus 3D Speed dringt zich al snel op. Dit toestel was iets eerder op de markt en biedt ongeveer dezelfde mogelijkheden.

Lees verder na de advertentie.

HTC Evo 3D  Reviews

Hieronder lees je de belangrijkste review-opmerkingen, die over de HTC Evo 3D zijn verschenen.

Techzine schrijft:

De HTC Evo 3D is een tegenvaller, ik kan het niet anders verwoorden. Dit komt voornamelijk doordat ik een aantal dagen eerder aan de slag ben gegaan met LG’s Optimus 3D, die voor minder geld gewoon betere features biedt. Het is niet zo zeer dat de Evo 3D een slechte telefoon is, in tegendeel. De telefoon levert prima prestaties, al is het wel te weinig voor wat men moet betalen. Daar ligt dan ook voornamelijk het knelpunt met dit toestel. De prijs van 520 euro lijkt gewoon niet gerechtvaardigd wanneer het toestel vergeleken wordt met andere toestellen.

All About Phones schrijft:

De HTC Evo 3D is een interessante smartphone met een nieuwe unieke eigenschap en dat is natuurlijk 3D. Het lijkt erop dat HTC zijn smartphones ontwikkeld met de gedachten dat ze overal ergens in moeten uitblinken en dat doet de Evo 3D dan ook. De 3D-camera werkt goed, ook al zijn de beelden niet altijd scherp. Qua kwaliteit doet de camera niet onder voor haar concurrent de LG Optimus 3D Speed. Desondanks is de Evo 3D zeker geen slecht toestel. Sterker nog, de Evo 3D biedt dan de HTC Sensation, maar hiervoor dien je wel rond te lopen met een plastic toestel dat ook een stukje dikker is. Wat overblijft is de prijs van de Evo 3D en die ligt op het moment van schrijven rond de 530 euro. Dat is aan de hoge kant voor een telefoon die alleen als extra’s een tweede camera aanbiedt en mindere bouw.

Beste Product schrijft:

Een vergelijking met de HTC Sensation dringt zich op. Hetzelfde besturingssysteem, zelfde prachtige interface op eenzelfde beeldscherm en een zelfde snelheid zo op het eerste gezicht. Wat dat betreft niets dan lof. De 3D ervaring lijkt aardig te zijn uitgevoerd. De filmtrailer van aktiefilm The Green Hornet ziet er, met de extra dimensie, spectaculair uit. Met zelf opgenomen foto’s en video’s is het even zoeken, niet elk kiekje pakt meteen even goed uit.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC Evo 3D

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu